Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
13209519Eylül 2022
Çift
13209519
Eylül
2022
Etstur
Çift
Temiz bir tesisti. Otel...
Temiz bir tesisti. Otel personelleri ilgililerdi. Konumu da güzeldi. Merkezi bir konumdaydı.
Temizlik hijyen iyiydi...
Temizlik hijyen iyiydi. Personeller çok güler yüzlü ve ilgili alakalıydı. Tesis sessiz, sakindi. Kendine özel plajı var. Yürüme mesafesinde çok yakındı. Kahvaltı açık büfe şeklinde çok güzeldi.
Temiz bir tesisti. Konumu ve...
Temiz bir tesisti. Konumu ve denize yakın olması güzeldi. Otelde tam yada yarım pansiyon olmaması sebebi ile yemek konusunda sıkıntı çektik. Personeller bize oteli tanıtmadılar içerde havuz olduğunu bile biz sonradan fark ettik. İnternette ki otel resimleri bungalov olarak gözüküyordu ama biz bir binada konakladık.
FİYAT / PERFORMANS:
Ortalama
7,5
İyi
Kararsız
Kahvaltısını beğendik güzeldi. Ama otelde tam yada yarım pansiyon yoktu akşam yemek yiyemedik.
Tesis çok temizdi. İnsanlar çok i...
Tesis çok temizdi. İnsanlar çok iyi niyetliydi sorun çıkmadı. Konumu harikaydı dağların içerisinde ve yeşillik bir alandaydı.
Çok güzel bir konuma ve yere...
Çok güzel bir konuma ve yere sahip birde iyi bir yönetime ve çalışanlara sahip çok temiz ve titiz odaları mevcut herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
Temiz, sakin, dinlenmek için...
Temiz, sakin, dinlenmek için uygun bir yer. Misafirlerine karşı ilgili ve her konuda yardımcı olmaya çalışan yaklaşımları var. Tavsiye ederim.
Oteli fiyat performans olarak...
Oteli fiyat performans olarak çok beğendim. Aynı zamanda personel güler yüzlüydü. Tesisin peyzajı hoşuma gitti. Otelde her yer yemyeşildi. Tesisin denize yakın olması da gayet iyiydi.
Bina bölümünde konakladık...
Bina bölümünde konakladık, güleryüzlü personele teşekkür ederiz. Oda, çevre ve ortak kullamım alanları temizdi, servis güzeldi.