13525023Aralık 2022
Aralık
2022
Etstur
Aile
Tesiste tektik bu güzeldi...
Tesiste tektik bu güzeldi. Odanın içinde soba vardı. Merkezi ısıtmalı binaları devre dışı bırakmışlar. 4 tane sobalı odası vardı. Yeni odalardan birine geçmedik. Aile odası parası verdik. Ancak bize 2 tane daire vermeyi teklif ettiler. 2 çocuğumuz vardı diye tek dairede kaldık. Oda yeni, sobalıydı ve güzeldi. Konum çok güzeldi. Kalabalık bir mevsimde bu tesisi tercih etmem. Personel ihtiyacı karşılayamayabilir. Personel çok ilgiliydi.
Tesis odadan havuza ve çevre...
Tesis odadan havuza ve çevre düzenlemesi bakımından çok yetersizdi. Aracı olanın gitmesi gereken bir konumda çünkü şehir merkezine uzak. Aksi takdirde taksi tutmanız gerekiyor. Odalarda klima olduğu yazıyordu fakat gittiğimde klimaların bozuk olduğu söylendi. Yarı bozuk yarı çalışır vantilatör verdiler. Ormanda olduğu için zaten kendi internetiniz çekmiyor. Wifi hizmetleri de odaya ulaşmıyordu. Konaklama hizmetinden ve donanımdan büyük beklentileriniz yoksa tercih edilebilir ama temel ihtiyaçları fazla karşıladığını düşünmüyorum.
Tesis tek kelimeyle terk...
Tesis tek kelimeyle terk edilmeye mahkum edilmiş temizlik hijyen sıfır havuz berbat kahvaltı peynir ekmek mini barlar berbat odalardaki havlular en az 10 yıllık çarşaflar da öyle üç oda değiştirdim hepsi öyle bir gün erken kaçmak zorunda kaldım. Giderken fotolara aldanmayın onlar eski kiraz otelleri döneminden kalan fotolar ilk girişte lobi girişte her şeyi görür ve bir pişmanlık çekersiniz.
Tesis orman manzaralı bir...
Tesis orman manzaralı bir alandaydık. Sessiz ve huzurluydu. Hizmetlerini beğendik. Personeller ilgili ve alakalılardı. Kahvaltıları çok güzeldi. Sadece ilk girdiğimizde bir su sorunu yaşadık ama sonrasında halledildi.
Tesis eski ve bakımsız olmasına ...
Tesis eski ve bakımsız olmasına ragmen şehir den uzak olması cezbedici restaurant kısmı tamamen elden geçmeli her açıdan özellikle temizlik anlamında da.
Tesis amasrayı tam olarak...
Tesis amasrayı tam olarak tepeden gören bir konumda. Alanı ve odaları oldukça doğal ve güzel. Havuz kızım ve çardakları şahane. Rezervasyonda kahvaltıdan fazla bir beklentimiz yoktu ama mükemmel bir kahvaltı ile karşılaştık. Restoranın bulunduğu kısımda da ayrı bir güzel manzara bulunuyor. Odalar oldukça geniş ve kullanışlı. Tek problem yeşillik ile iç içe olmasından kaynaklı arı ve böcek olabiliyor. O da normal diye düşünüyorum.