10958053Ekim 2022
Ekim
2022
Etstur
Tek
Tesisin temizliği çok iyi...
Tesisin temizliği çok iyi değildi. Giriş çıkış işlemleri sorunsuzdu. Konumu merkeziydi. Personeller ilgiliydi. Tesisin fiyatı uygundu.
Mükemmel
7,0
Tavsiye ediyor
Odam konfor olarak eksikti. Hijyenik değildi. Çarşaf ve havlular eskiydi. Odam geniş değildi dardı.
Kahvaltısı güzeldi. Giriş...
Kahvaltısı güzeldi. Giriş saatimiz 2 olmasına rağmen müsaitlik olduğu için erkenden odaya aldılar çok kibarlardı. Personeller çok ilgili ve güleryüzlülerdi.
Oda servisi yoktu. Gündüz odadan ...
Oda servisi yoktu. Gündüz odadan çıkıp akşam döndüğümüzde hiç bir şekilde temizlenmemişti. Kağıt bardak ve kahve yenilenmemişti. Konum olarak çok sesli kafa dinlemelik bir yer değildi. Bir bebek ile seyahat ettiklerimizi gördükleri halde küçük oda verdiler. Boş olmasına rağmen daha büyük oda vermediler. Olumlu olarak kahvaltısı güzeldi.
6,7
Tavsiye etmiyor
Odada hijyen zayıftı. Konfor da yoktu.
YÜZME
HİZMET
Resepsiyon oda konusunda daha fazla yardımcı ve ilgili olabilirdi. Yardımcı olmadılar.
İlk olarak rezervasyon...
İlk olarak rezervasyon yaptırdık. Herşey dahil olarak görüp aldık. Daha sonra otele gidince sadece oda şekilnde oldugunu ilettiler. Bizde şaşırdık. Bu hata kimde anlayamadık.
Otelin konsepti güzeldi. Sakin...
Otelin konsepti güzeldi. Sakin, rahat ve havadar bir tesisti. Sunumları güzeldi. Temizdi, oda temizliği saat başı oluyordu. Çalışanları ilgililerdi. Kahvaltısı güzeldi.