Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
13495487Aralık 2022
Çift
Aralık
2022
Etstur
Çift
Tesisin konumu çok güzel...
Tesisin konumu çok güzel. Personel güleryüzlü ve ilgili. Lakin, otel bakımsız. Oda ve banyo temizliği yetersiz. Ölü sezonda kafa dinlemek, stres atmak için gidilecek yer gibi duruyordu, çok kalabalık bir grubun cumartesi otele yerleşmesi ve akşamına muaazzam gürültü yapması ile kafa dinleme ve stres atma kısmı şüpheli oldu.
Bize olan davranışları iyiydi...
Bize olan davranışları iyiydi. Bir odayı beğenmedik değiştiler. Personeller ilgiliydi. Konum olarak çok güzeldi. Temizlik olarak ortaydı. Oda konfor olarak da ortaydı. Banyoların titizliğine daha önem verilirse çok güzel olur. Fiyat performans olarak da uygundu.
Konumu güzeldi. Merkeze yakındı. ...
Konumu güzeldi. Merkeze yakındı. Plaja yakındı. Giriş çıkış işlemleri hızlıydı. Personeller çok ilgili değildi biz söylemesek gelip sormuyorlardı. Çok temiz değildi yüzde altmış temiz bir tesisti. Kahvaltıları biraz zayıftı. Odada şampuan yoktu. Duş başlığı kırıktı.
FİYAT / PERFORMANS:
Ortalama
7,0
Ortalama
Tavsiye ediyor
Çay yoktu. Salata, domates çürüktü. Çeşit de çok yoktu.
YÜZME
Havuzda bir koku vardı.
HİZMET
Ben sormasam kendileri bir ihtiyacım olup olmadığını sormuyorlardı.
Tesis butik otel olarak...
Tesis butik otel olarak nitelendirilebilir. Mutfakta aşçı olmadığı için akşam yemeği olmaması kötü. Görevliler oldukça özverili ve samimiler.
Tesisin en kötü odasında...
Tesisin en kötü odasında kaldım. Bahçe manzaralı deniyor ama bahçeye değil duvara bakıyor. Konsept güzel ancak bakımsız kalmış. Odada 2 tek yatak birleştirilerek 2 kişilik yapılmış ancak ortada yatınca yataklar ayrılıyor ve konforsuz hale geliyor. Havlu değişimleri 3 günde bir. Banyo genel olarak bakımsızdı. Buzdolabında su bile yok. Kahvaltı zayıf(ben yapmadım). ilk yapıldığında çok özenildiği belli ancak sonra aynı hassasiyet gösterilmemiş. Yolu kötü.
Konumu, mimari yapısı, odaların g...
Konumu, mimari yapısı, odaların genişliği, havuzu, otelin ferahlığı iyi fakat temizlik ve hizmet konusunda inanılmaz kötü bir deneyim yaşadık. Çalışan arkadaşlar yardımsever ve sıcakkanlı, elinden geleni yapmaya çalışıyorlar fakat işletmesel konulardan ötürü hizmette derin bir aksaklık var.
Unutulmaz bir tatil icin doğru...
Unutulmaz bir tatil icin doğru adres, oteli internet üzerinden bulduk. Eşimle yoğun iş temposun da 2 günlük bir mola vermek istedik. Sezon tam olarak başlamadığı için tek müşteri bizdik. Cok güzel karşılandık. Havası, sakinliği manzarası ,personelin sıcacık içten tavrı ile evimizde gibi geçirdiğimiz bir tatil oldu. Oradaki herkes sanki bizi yıllardır tanıyor gibiydi tabi bizde onları tatilin sorunsuz ,güzel unutulmaz olması için elinden geleni yaptılar. Tek kelimeyle çok mutlu ayrıldık. ilk fırsatta sıcak havadan dolayı yasayamadigimiz şömine keyfi için tekrar gideceğiz. Hatta ordan geçerken uğramadan geçmeyeceğim. Tesekkur ederiz aeneas otel ailesi. iyiki sizi tercih ettik. ilk fırsatta yine görüşmek dileğiyle. Bizi unutmayın.
Uzun zamandır bu kadar keyifli...
Uzun zamandır bu kadar keyifli bir otelde konaklamamıştım . Herseyiyle mükemmeldi personelin sıcak ve samimi olması ayrı bir etkisi var . Bizim ile özel ilgilenen evimiz de gibi hissettiren herkese teşekkür ederiz . Böyle bir ekibin yurtdışındaki otelleri aratmayacak servis kalitesini yaratmalarından ayrıca gurur duydum tekrar gelmek üzere :).