Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
3874734Eylül 2022
Aile
Eylül
2022
Web
Aile
Oldukça temiz odamız vardı...
Oldukça temiz odamız vardı. Yemekler lezzetli servis hızlı güler yüzlü personel cok cok ilgili otel muduru.
Hayır asla kimseye tavsiye...
Hayır asla kimseye tavsiye etmem düğünüme bu şahıslar yüzünden geç kaldım ve düğün günümde beni inanılmaz strese soktular oda kartı odada oldugu halde bi türlü bulamadılar beni almakla suçladılar ben gelinlikle yarım saat kapıda beklemek zorunda kaldım ve düğünüme geç kaldım. Berbat hizmet.
Odalar fotoğraftakilerden daha...
Odalar fotoğraftakilerden daha aydınlık ve daha iyi durumdaydı. Personelin tutumu iyiydi. Kahvaltı oldukça güzel ve çeşitliydi.
Personeli ilgili ve...
Personeli ilgili ve güleryüzlüydü. Otel yeni ve tertemiz ancak kahvaltı konusunda bence eksiklikleri var. Çok fazla çeşit olup eski olacağına az ve taze olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Girdiğimiz ilk anda gerek...
Girdiğimiz ilk anda gerek personellerin,gerek otelin sahibinin ilgi ve alakası,otelin baştan aşağı tertemiz olması bizi kendi evimizde gibi hissettirdi. Adıyaman park hotel ekibine herşey için çok teşekkür ederiz.
Personel güler yüzlü ve...
Personel güler yüzlü ve ilgiliydi. Oda genişti ve temiz bir tesis giriş ve çıkış işlemlerimiz hızlı bir şekilde gerçekleştirildi.
Temizdi. Hizmeti güzeldi. Giriş v...
Temizdi. Hizmeti güzeldi. Giriş ve çıkış işlemlerimiz hızlı bir şekilde gerçekleştirildi. Personelleri ilgiliydiler.
üyesi tarafından bırakılmıştır.
üyesi tarafından bırakılmıştır.