Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
Maalesef yatağı gece geç açtım da...
Maalesef yatağı gece geç açtım daha öncede kaldığımda memnundum ama yatakta çarşaf değişmemişti. Benden önceki müşterinin izleri vardı. Banyo da aynı şekilde sabah çıkarken ilettim. Çok da sasirmadilar.
Bana bir karanlık oda verdiler...
Bana bir karanlık oda verdiler. Pencere duvara bakıyordu. 2 gün mezarda yattım resmen. Etsden geldiğimi görünce adamlarda bir memnuniyetsizlik oluştu. Bana güzel bir oda verin dedim bana karanlık bir oda verdiler. Başka bir oda verdiler o oda daha rezildi. Ben pencereli bir odada kalmak istiyorum dedim. Acentemi aradım. Yapılacak bir şey yok denilmiş. Kepaze bir otel. 4 yıldızlı bir otel ama nasıl vermişler anlamadım. Sizler gidin bir bakınç turizm bakanlığıda gidip baksın böyle bir oteli öneremezsiniz yani. Daha önce memnun kalmıştım bu otelden. Kahvaltı rezil küflü peynirleri getirdiler ya söyledim başka peynir getirdiler. Olumlu görüşüm yok. Acentem benimle ilgilendi ama ets bir şey yapamayacğını söylemiş ben sizden bir yardım beklerdim. Ets merkezden bir otel değişikliği yapılmasını beklerdim. Ben sizin en eski misafirinizim. Maxx royal voyage otellerine gitmiş bir insanım başka bir otele yönlendirmenizi istemem.
FİYAT / PERFORMANS:
Çok Kötü
2,0
Tavsiye etmiyor
Küflü peynirleri veriyordu. Ürün kalitesi iyi değil. Çeşitte yok.
Bana bir karanlık oda verdiler. Pencere duvara bakıyordu. 2 gün mezarda yattım resmen. Başka bir oda verdiler o oda daha rezildi. Ben pencereli bir odada kalmak istiyorum dedim.
YÜZME
HİZMET
Resepsiyondaki çocuk yaramaz. 15 dakika bekletti beni. Diğer personelleri görmedim.
Saat dokuz ellide çıktım ve çay yoktu. Onda kahvaltı bitiyordu. Kaldırmışlardı. Marka açısından daha iyi ürünleri olan oteller vardı. Lezzet ve çeşitlilik iyiydi.
Çok daha iyi oteller vardı. Dört yıldızlıydı. Yataklar rahattı. Hijyeni iyiydi.
İşimi çözemediler. Dışardan geldi...
İşimi çözemediler. Dışardan geldim konaklamaya alkollü olduğum için hemen yakında istedim ama yanlış otel seçmişim bir çukurova erten varmış bir de adana erten varmış. Otel sahipleri aynı ben daha fazla uzağa gitmeyeyim diye çukurovadakine gittim bana yardımcı olamadılar. Fiyat farkı falan istediler. Odalar konforluydu yataklar rahattı. Duş bölümü çok iyi değildi.
FİYAT / PERFORMANS:
Ortalama
7,0
Ortalama
Tavsiye etmiyor
Banyo bölümü iyi değildi. Ekstra olarak söyleyecek bir şeyim yok.
Valeye verdiğimiz arabalarda...
Valeye verdiğimiz arabalarda radyo açılmış, koltukların ayarları değiştirilmişti ister istemez araçlarımızın kullanıldığı düşüncesine kapıldık, bunlar dışında fiyat performans açısından tercih edilebilir bir otel.