GIZEM_I6Eylül 2022
Eylül
2022
Etstur
Aile
Tesis, limandan biraz içeride...
Tesis, limandan biraz içeride tam yol üzerinde çok güzel bir yer. Adaçayı otelin konumu, odalarının düzeni temizliği kesinlikle harika. Can bey ve ecem hanım inanılmaz güler yüzlü. Ecem hanım'ın sabahları hazırladığı fırın ürünleri çok lezzetli. Çok keyifli, rahat bir tatil geçirdik.
Can bey'in iyiliği ve...
Can bey'in iyiliği ve yardımseverliği mutlaka belirtmem gereken bir detay. Gerçekten de eski bir tanıdıkmış gibi hissettiriyor, her konuda yardımcı olmaya çalışıyor. Kahvaltılar şahane. Para verip kahvaltıya gittiğimiz mekanda bu kadarını bulmadık. Herşey taze, herşey mi lezzetli olur :) börekleri kekleri yapan eşiymiş, eli lezzetli kesinlikle. Odamız çok büyüktü. Otel konum olarak çok iyi, merkeze 20dk lık bir yürüyüş mesafesi. Herşey temiz, pırıl pırıl. İlla birşey önereceksem ıslakları astığımız kurutma yerinin biraz daha kullanışlı olmasını önerebilirim. Puan kırılacak birşey değil, sadece birşey geliştirmek isterlerse fikir olsun diye yazıyorum. Biz çok rahat ettik ve çok memnun kaldık.
Tesis işletmecileri gayet kibar...
Tesis işletmecileri gayet kibar ve yardımcı oldular her konuda. Kahvaltısı da yeterliydi. Konum; eğer arabanızla gidiyorsanız merkeze 6-7 dk. Akvaryum koyu ve ayazma plaji da yine 6-7 dk lik uzaklıkta.
Oda temizdi. 1 yada 2 gece...
Oda temizdi. 1 yada 2 gece konaklamak için çok uygundu. Sabah kahvaltısı çok güzeldi, el yapımı reçeller oluyordu ve nefisti.
Pırıl pırıl tertemiz odalar...
Pırıl pırıl tertemiz odalar konforlu can bey çok ilgili ve yardımsever konumu güzel hem merkeze yakın hem plaja yakın çok memnun kaldık kesinlikle tekrar tercih edeceğimiz bir yer.