Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
Fiyat performans açısından gayet ...
Fiyat performans açısından gayet güzel bir otel. Gece boyu sıcak suyumuz yoktu söyledim ama yapılmadı. Butik bir otele göre metre are olarak konfor olarak gayet başarılı.
FİYAT / PERFORMANS:
İyi
9,0
Çok İyi
Tavsiye ediyor
Gece boyu sıcak suyumuz yoktu söyledim ama yapılmadı.
Fiyat performans açısından...
Fiyat performans açısından iyiydi. Odanın iç dekorasyonu sade ve güzeldi eksiği yok fazlası vardı. Konumu çok beğendim ulaşımı çok rahattı.
Konum olarak gerçekten iyiydi...
Konum olarak gerçekten iyiydi. Fiyatı ortalamaydı. Tuvaletteki havlu temizliğine dikkat etmelilerdi. Şampuan el sabunu kaliteli değildi. Havlular kirliydi, deterjan kokmuyordu.
Odalar eski ve küf kokuyor...
Odalar eski ve küf kokuyor. Kapılar kilitlenmiyor. Klima çalışmak için 1 saat ses yapıyor sonrasında soğutmaya başlıyor. Bu paraya kesinlikle kalınmayacak otel.
288lira diye rezerve edilen...
288lira diye rezerve edilen odadan 360 lira alindi. Oda klimasini kontrol etmek için ise santral ile haberleşme kulesi gerekiyor.