13213892Eylül 2022
Eylül
2022
Etstur
Çift
Temiz bir oteldi. Hijyen...
Temiz bir oteldi. Hijyen koşulları iyi bir tesisti. Güleryüzlü ağırlama vardı. Tam anlamıyla dört dörtlük bir deneyimdi. Konum olarak bozcaadanın kalbinde ve çok güzel bir oteldi.
Lokasyonu güzeldi. Personeller...
Lokasyonu güzeldi. Personeller güler yüzlülerdi. Çok temiz değildi. Oda genişliği küçüktü. Giriş çıkış işlemlerinde problem yaşamadım.
Ortalama
6,7
Ortalama
Tavsiye ediyor
Lezzet iyiydi ama çeşit yoktu.
Çok ufaktı yatak çok eksiydi. Temizlik hizmeti de almadım.
Otel çok güzel. Otel girişinde ç...
Otel çok güzel. Otel girişinde çok sıcak karşılandık. Kahvaltısı eşşizdi. Çok merkezi bir konumda. Herkese tavsiye ederim.
Odalar bozcaada standartlarına...
Odalar bozcaada standartlarına göre gayet geniş ve yeterliydi. Temizlik konusunda hiç sıkıntı yaşamadık, otel koridorları bile tertemiz naftalin kokuyordu:) kahvaltıları muazzam, kendi yapımları reçeller ile güne başlamak harika :).
Güzel konum, güzel oda, güzel...
Güzel konum, güzel oda, güzel kahvaltı, iyi otel sahibeleri hanımefendiler. Yatak çok ses yapıyordu. Onun dışında 9,5/10 hiç düşünmeden tekrar gidilir.
Her şey çok güzeldi, tekrar...
Her şey çok güzeldi, tekrar gitmek isterim ve yakınlarıma da hiç şüphesiz öneririm. Otelin konumu, dekorasyonu, kahvaltısı her şey dört dörtlüktü. Özellikle ev yapımı serpme kahvaltısı hem geleneksel hem de kruvasan gibi modern mutfağı bir arada barındırması nedeniyle çok güzeldi. Her yönüyle kadın eli değdiği belliydi. 19 oda ailesine çok teşekkür ederiz.
Tesisin konumu çok merkezi butun ...
Tesisin konumu çok merkezi butun mekanlar 5dkka yurume mesafesi diyebiliriz. Ve acayip temiz bir otel iceri girer girmez beyaz sabunla lavanta kokulari karsiliyor sizi, guleryuzlu hizmet ve muhtesem lezzetli kahvaltilarda cabasi kesinlikle tavsiye ederim.