• Tatilini Bul Yeni
    08 Mart 1 Gün
Kişi Seç
  • Yetişkin Sayısı
    2 Yetişkin
  • Çocuk Sayısı (0-17 yaş arası)
    0 Çocuk

Tüm Yorumları Göster
Selectum Family Resort Belek

Oda Seç

Odalar
Bu odaların satışı tarafından yapılmaktadır
Tesis Sıralaması (Belek Bölgesinde Toplam 95 Tesis)
Tesis Rozetleri
    %92
    %99
    9.9
Ara
Yorumlar kullanıcı seçimine göre; Otelpuan sıralaması, yeniden eskiye, eskiden yeniye, puanı artan, puanı azalan, refakat tipi, dönem, fotoğraflı yorum, misafir puanına göre sıralanır. Sıralama için bir seçim yapılmadığı takdirde, Otelpuan yorum sıralaması uygulanır. Otelpuan yorum sıralaması, Otelpuan’ın değişken tercihlerine göre yapılır. Değişken tercih ve sıralamalar her zaman kontrol edilebilecek ve bağımsız deneticiler tarafından her zaman test edilebilecek algoritmalara göre belirlenmektedir. Bu algoritmalara etki eden hususlar, yorum içerisinde yer alan karakter sayısı, yorumda fotoğraf yer alması ve sayısı, yorumun güncelliği (son 1 senede konaklamış olması gibi), yorumların anket sonucu bırakılmış olması, yorumda tesis yanıtı olması vb. şeklindedir. Bu algoritma ile yapılan sıralama yüksek puandan düşük puana doğru sıralanmaktadır.

Daha Fazla Yorum
Tesis Bilgileri
  • Yaz Sezonu 01.04.2025 - 31.10.2025
  • Genel Tanıtım

Acısu Nehri'nin Akdeniz'e kavuştuğu Belek'te, özel bir konumda bulunan Selectum Family Resort Belek Otel, samimi bir Akdeniz misafirperverliği vadediyor. Misafirlerini Türkiye'nin golf cenneti Belek'te, 75 dönümlük çam ağaçlarıyla kaplı bir alanda ağırlayan Selectum Family Resort Belek Otel, çocuklu aileler ve çiftler için zengin aktiviteleriyle keyifli bir tatil deneyimi sunuyor.

Denize sıfır konumda yer alan tesisin 300 metre uzunluğunda kendine ait plaj alanı bulunuyor. Plajda pavilyon olanağı da sunuluyor. Plaj voleybolu, basketbol, tenis sahası, masa tenisi ve aquapark gibi imkanlar sunan tesiste eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Yorgunluğunuzu hamam, sauna, buhar odası ve SPA merkezinde atabilirsiniz.

Tesiste ana restoranın yanı sıra a la carte restoran ve atıştırmalık büfeleri bulunuyor. Ayrıca tesiste 24 saat boyunca hizmet veren bar yer alıyor.

• Yeme - İçme

Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler ücretsiz. Tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde yerli, alkollü, alkolsüz ve bazı yabancı içecekler 24 saat ücretsiz. Minibar her gün solf içecekler ve bira ile dolduruluyor.

7 gece ve üzeri konaklamalarda 1 restoran (Sumak A la Carte Restoran, Deep Sea A la Carte Restoran, Pepperoni A la Carte Restoran), 1 kez rezervasyonlu ve ücretsiz.

• Tesis Olanakları
    • Kapalı Yüzme Havuzu
    • Açık Havuz
    • Aerobik
    • Masa Tenisi
    • Motorlu Su Sporları (Motorsuz) (Ücretli)
    • Tenis Sahası Işıklandırması (Ücretli)
    • Su Sporları (Tesise ait değil) (Ücretli)
    • Hamam
    • Buhar Odası
    • Sauna
    • SPA Merkezi (Ücretli)
    • Kablosuz İnternet
    • Jakuzi (kapalı havuzun içerisinde bulunuyor)
    • Relax Havuz
    • Yarı Olimpik Yüzme Havuzu
    • Otopark
    • Dükkanlar (Ücretli)
    • Faks / Fotokopi (Ücretli)
    • Sağlık Odası (Ücretli)
    • Çamaşırhane (Ücretli)
    • Kuru Temizleme (Ücretli)
    • Özel Plaj Alanı
    • Pavilyon (Sahilde) (Ücretli)
    • Çocuk Oyun Parkı
    • Mini Kulüp
    • Çocuk Havuzu
    • Çocuk Büfesi
    • Çocuk Bakıcısı (2-12 yaş) (Ücretli)
    • Bebek Arabası (Ücretli)
    Tüm Olanakları Göster
    • Kapalı Yüzme Havuzu
    • Açık Havuz
    • Aerobik
    • Masa Tenisi
    • Motorlu Su Sporları (Motorsuz) (Ücretli)
    • Tenis Sahası Işıklandırması (Ücretli)
    • Su Sporları (Tesise ait değil) (Ücretli)
    Spa / Wellness
    • Hamam
    • Buhar Odası
    • Sauna
    • SPA Merkezi (Ücretli)
    Otel Olanakları
    • Kablosuz İnternet
    • Jakuzi (kapalı havuzun içerisinde bulunuyor)
    • Relax Havuz
    • Yarı Olimpik Yüzme Havuzu
    • Otopark
    • Dükkanlar (Ücretli)
    • Faks / Fotokopi (Ücretli)
    • Sağlık Odası (Ücretli)
    • Çamaşırhane (Ücretli)
    • Kuru Temizleme (Ücretli)
    Plaj
    • Özel Plaj Alanı
    • Pavilyon (Sahilde) (Ücretli)
    Çocuk / Bebek
    • Çocuk Oyun Parkı
    • Mini Kulüp
    • Çocuk Havuzu
    • Çocuk Büfesi
    • Çocuk Bakıcısı (2-12 yaş) (Ücretli)
    • Bebek Arabası (Ücretli)
  • Konsept
    • Denize Sıfır
    • Sürdürülebilir Turizm 3. Aşama
  • Evcil Hayvan

Evcil hayvan sahibi olan misafirler Nature Area adı verilen, kendileri için özel olarak tasarlanmış alanda konaklayabilir.

Misafirler evcil hayvanlarını yalnızca Nature Area isimli alanda dolaştırabilir.
    Evcil hayvanlar, lobi ve resepsiyon gibi kapalı alanlara kabul edilemiyor.

Misafirler, tesise giriş işlemleri sırasında evcil hayvanlarını taşıma çantalarının içinde olacak şekilde yanında bulundurabilir.

Evcil hayvanların konaklaması günlük olarak ücretlendiriliyor. Evcil hayvanlar, ilk gün için odalarında mama ile karşılanıyor. Sonraki günlerde ise ücret karşılığında mama sunuluyor.

Tesis, 8 kiloya kadar olan, güncel aşı karnesi bulunan, kedi ve köpek türlerindeki evcil hayvanları kabul edebiliyor.

Tropikal hayvan türleri ile uluslararası seyahati yasak olan türler, tesise kabul edilemiyor. Evcil hayvanı ile konaklama yapacak misafirlerin tesise bilgi vermesi gerekiyor olup, tesis yönetimi misafirlerden gerekli bilgileri talep edebilir.

Müsaitlik doğrultusunda, dileyen misafirler odalarını Nature Area alanındaki farklı bir oda ile değiştirebilir. Diğer alanlardaki odalar ile değişim yapılamıyor.
    Misafirler, evcil hayvanları ile belirlenen odada ve Nature Oda ismi verilen, doğa ile iç içe olan alanda keyifle vakit geçirebilir.

Odaların temizliği süresince evcil hayvanların odada bulunmaması gerekiyor.
    Evcil hayvandan kaynaklanan gürültü gibi durumlarda, tesis yönetimi misafir ile iletişime geçerek çözüm isteyebilir. Evcil hayvan ile konaklama esnasında diğer misafirlerden gürültü şikâyeti alınması ve gürültünün giderilememesi, izin verilen alanlar dışına evcil hayvan ile giriş yapılması, iş birlikçi tutum sergilenmemesi gibi durumlarda tesis yönetimi, konaklamayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Bu aşamada, geri kalan konaklama bedeli satın alma yapılan kanal üzerinden iade edilir.

Evcil hayvanların sebep olabileceği herhangi bir zarardan misafirler sorumludur.

• Konum

İleribaşı mevkiindeki tesis; Belek şehir merkezine 3 km, Antalya Havalimanı'na 35 km ve Antalya şehir merkezine 45 km mesafede konumlanıyor.

• Balayı
    • Özel karşılama
    • Oda süsleme ve canlı çiçek
    • Odaya özel meyve ve köpüklü şarap ile set-up
    • Bir a la carte restorandan ücretsiz yararlanma imkanı
    • Bir defa odaya sabah kahvaltısı servisi (bilgisi alınarak)
    • Standart Oda rezervasyonlarında bir üst kategori odaya geçiş (müsaitlik doğrultusunda)
  • Restoranlar
    Deep Sea A la Carte Restoran (Ücretli) Balık Restoranı
    Pepperoni A la Carte Restoran (Ücretli) İtalyan Mutfağı
    Sumak A la Carte Restoran (Ücretli) Türk Mutfağı
  • Servis Saatleri

07.00-10.30 Kahvaltı
    08.00-19.00 Gradito Lobi Bar
    10.30-12.30 / 13.30-18.30 / 19.30-07.00 7/24 Cooker's Cellar  (Ana Restoranın Hizmet Vermediği Saatlerde)
    10.30-12.30 / 13.30-18:30 / 19.30-07.00) 24 Saat Innovador 7/24 Bar
    10.30-11.00 Geç Kahvaltı
    10.00-00.00 S'Aqua Pool Bar
    10.00-22.00 Lounge Bar
    10.00-00.00 Cosby Lobi Bar (Ana Bina)
    10.00-00.00 Atrium Bar (Hava şartlarına göre hizmet veriyor.)
    10.00-18.30 Select Coffee Shop
    10.00-18.00 Secret Garden Bar
    10.00-18.00 Paket Dondurma (Birkaç barda)
    11.00-16.00 Vital Vitamin Bar (Ana havuz başında, belirli saatlerde farklı meyve suları sunuluyor.)
    11.00-16.00 Secret Garden Bar (Öğle sandviç ve meyve servisi)
    11.30-18.00 Felicita Pastane
    12.00-16.00 Gözleme Servisi
    12.30-16.00 Sumak Snack A la Carte Restaurant
    12.30-14.30 Öğle Yemeği (Çocuk Menüsü)
    12.30-14.30 Öğle Yemeği
    16.00-18.00 Taka Balık Ekmek (Nehir Kenarında)
    19.00-21.00 Akşam Yemeği (Çocuk Menüsü)
    19.00-21.00 Akşam Yemeği
    19.00-22.00 A la Carte Restoranlar

• Önemli Bilgiler
    • Giriş Saati 14:00
    • Çıkış Saati 12:00
    • Evcil Hayvan Kabul Edilmiyor
    • Rehber Köpek Kabul Edilmez
    • Extra Yatak Sağlanmaz

Tesis kuralları doğrultusunda; 18 yaşından küçük ve farklı soyisimlere sahip olan misafirlerin noter onaylı muvafakatname almaları gerekiyor.

Kablosuz internet bağlantısı tesisin genel alanlarında mevcut.

Selectum Family Resort Belek odalarına giriş saati 14.00'ten itibaren başlar. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00.

Tesise ekstra ücretli olarak evcil hayvan kabul ediliyor. Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlı.

Aile odaları veya bazı özel odalar haricinde, diğer odalarda yapılacak 2+2 veya 3+1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir.

Tesiste verilen Ultra Her Şey Dahil konaklamalar, akşam yemeği ile başlar, konaklanan gece sayısı kadar akşam yemeğini içerir ve çıkış günü öğlen yemeği ile son bulur.

Konaklama yapılacak odanın, aile odası, süit oda gibi özel tip odalar olması halinde, konaklama yapacak misafirlerden herhangi biri tesisten erken ayrılırsa ücret iadesi yapılmıyor.

Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri ve yönlendirmelerini temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu yapan kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin isimlerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.

Otel Bilgilerini Yazdır
Çevre ve Konum

Buradan tesisin konumuna ulaşabilir, yol haritasını görebilirsin.

Konum, haritalar, sürüş mesafesi ve otelin genel alanlara mesafesi tesisler hakkında mümkün olduğunca detay bilgi sunmak içindir. Trafik durumuna bağlı olarak varış süreleri değişebileceği için gitmek istediğin yere tıklayarak açılacak haritalar üzerinden en güncel varış sürelerine ulaşabilirsin.

Harita Gör
Sık Sorulan Sorular
  • Selectum Family Resort Belek - Otele havalimanı, gar veya terminalden transfer hizmeti sağlanıyor mu?
    Transfer hizmetlerimiz ücretli olup 1 gün önce Misafir İlişkileri veya Resepsiyon ile iletişime geçmesi gerekir.
  • Selectum Family Resort Belek - Standart odalardaki buklet malzemeleri neler?
    Kutu sabun, duş jeli, saç kremi, vücut losyonu, bir adet duş bonesi, bakım kiti ( makyaj pamuğu, kulak pamuğu), dikiş seti,
  • Selectum Family Resort Belek - Odada bulunan çocuk karyolası nasıl?
    0-4 yaş çocuklar için bebek yatağı, 4 yaş üstü çocuklar için extra yatak verilmektedir.
  • Selectum Family Resort Belek - Otel çevresinde gezilecek yerler için ekstra tur imkanı var mı?
    Tüm gezi turları Tur operatör tarafından sağlamaktadır.
  • Selectum Family Resort Belek - Özel sağlık talebi olan misafirlere yardımcı olunuyor mu?
    Acil durumlarda otel doktoruna , direkt veya misafir ilişkileri ve resepsiyon aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Sağlık hizmetleri ücrete tabidir.
  • Selectum Family Resort Belek - Otelin havuz başı, plaj vb. açık alanlarında misafirler için ücretsiz kablosuz internet hizmeti veriliyor mu?
    Otelimizin tüm genel alanlarında ücretsiz ve kablosuz internet bağlantısı mevcuttur.
  • Selectum Family Resort Belek - Plajda şezlonglara sürekli servis hizmeti veriliyor mu?
    Plajda ki sadece özel pavilyonlara servisimiz verilmektedir.
  • Selectum Family Resort Belek - Bebekli misafirlere özel ekstra ücretsiz hizmetler neler?
    Talebe göre ücretsiz olarak odalara bebek seti, lazımlık, tabure ve bebek küveti verilmektedir
  • Selectum Family Resort Belek - Yastık menüsü var mı?
    Yastık menüsü mevcuttur. Konsept dahilinde dört farklı yastık kalitesi ve yumuşaklığı sunuyoruz. Sert pamuk yastık / kaz tüyü yastık / Ortopedik yastık / Latex yastık.
  • Selectum Family Resort Belek - Odada sıcak su ve kahve-çay servisi ekipmanları bulunuyor mu?
    Her odamızda kettle ve çay-kahve seti bulunmaktadır.
  • Selectum Family Resort Belek - Odalarda minibar hizmeti veriliyor mu?
    Odalarımızda ücretsiz bir şekilde günlük olarak mini bar dolumu yapılmaktadır.
  • Selectum Family Resort Belek - Standart odalarda balkon veya teras var mı?
    Standart odaların her birinde balkon bulunmaktadır.
  • Selectum Family Resort Belek - Tesisin gençlere yönelik aktivite-eğlence olanakları neler?
    Eğitimli ve uzman personellerimiz eşliğinde Spor aktiviteleri kapsamında, dart, masa tenisi, plaj voleybol, basketbol, boccia, aerobik, zumba, su jimnastiği hizmetleri ücretsiz olarak verilmektedir. Ayrıca otelimizde oyun odası bulunmaktadır. Oyun odasından masa oyunları, grup oyunları, bilardo ve benzer oyun ekipmanları temin edilebilir.
Aradığınız kritere göre sonuç bulunamamıştır.
0(850) 210 43 21
09:00-22:00 saatleri arasında bize anında ulaşabilirsin..
İletişim Formu