Oda Seç
Ege’nin eğlenceli tatil beldesi Bodrum’un en popüler koyu Gümbet’te hizmet veren Selectum Colours Bodrum; turkuaz denizi, uzun plajı ve daha fazlası ile misafirlerine benzersiz bir Ege tatili deneyimi yaşatıyor.
Denize sıfır konumu ile Gümbet’te eşsiz bir tatil imkanı sunan tesis, sabah, öğle ve akşam yemeklerinde enfes lezzetlerin tadına bakma fırsatı sunuyor. Tesisin SPA ve wellness bölümünde verilen hizmetlerle misafirler, yılın tüm yorgunluğundan arınabiliyor ve tatilde dinlenmenin tadını çıkarabiliyor.
Tatilde formunu korumak isteyen misafirler için spor salonu bulunan tesiste, çocuk misafirler de unutulmamış. Tesiste, çocuklar için pek çok aktivite bulunuyor. Çocuğunuz eğlenirken siz de denizin, kumun ve güneşin keyfini sürebilirsiniz.
Ödül ve Belgeler;
2019 TripAdvisor Certificate of Excellence
2018 TripAdvisor Certificate of Excellence, HolidayCheck Award, Zoover En Çok Tavsiye Edilen Tesis Ödülü
2017 TripAdvisor Certificate of Excellence, HolidayCheck Award
2016 HolidayCheck Award, TripAdvisor Certificate of Excellence
2015 HolidayCheck Award, TripAdvisor Certificate of Excellence, Zoover En Çok Tavsiye Edilen Tesis Ödülü
2014 HolidayCheck Award, Tripadvisor Mükemmeliyet Sertifikası, Zoover En Çok Tavsiye Edilen Tesis Ödülü
2013 Tripadvisor Mükemmeliyet Sertifikası, HolidayCheck Quality Selection Ödülü, Zoover En Çok Tavsiye Edilen Tesis Ödülü
2012 HolidayCheck Quality Selection Ödülü, Zoover En Çok Tavsiye Edilen Tesis Ödülü
2011 Zoover En Çok Tavsiye Edilen Tesis Ödülü, Thomas Cook Awards
2016 HolidayCheck Award, TripAdvisor Certificate of Excellence
2011 Zoover En Çok Tavsiye Edilen Tesis Ödülü, Thomas Cook Awards
2010 Zoover En Çok Tavsiye Edilen Tesis Ödülü, Thomas Cook Awards
2009 Thomas Cook Awards
Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler ücretsiz. Tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde yerli ve yabancı alkollü ve alkolsüz içecekler 24 saat 7/24 Bar'da ücretsiz.
Sabah, öğle ve akşam yemeklerinde diyet ve vejetaryen büfeleri bulunuyor. Ana restoranda öğle servisinde bebek köşesi ile sıcak içecek köşesi mevcut.
Ana restoranda sıkılmış portakal suyu ücretsiz.
A la carte restoranlar haftanın 6 günü hizmet veriyor olup minimum 7 gecelik konaklamalarda bir al a carte restoran bir kez rezervasyonlu ve ücretsiz.
Ana restoranda bebek köşesi, yaş bebek maması, bebek sandalyesi, minibarda süt (talep halinde) mevcut.
Bebek Köşesi
Bebek köşesinde bebek maması, bebek bisküvisi, mikrodalga fırın, blender ve sıcak su bulunuyor.
Sıcak İçecek Köşesi
Sıcak içecek köşesinde çay, kahve, bitki çayları bulunuyor.
07.00-10.30 Kahvaltı
12.00-16.00 Tost-Hot Dog
12.00-16.00 Kumpir
23.00-02.00 Disko Bar
24 Saat Seven Twenty Four Bar
Asarlık mevkiindeki tesis, Bodrum merkeze 4 km, Milas Bodrum Havalimanı'na 35 km mesafede bulunuyor.
Jet ve helikopter kiralamaları, düğün organizasyonu ile özel gün kutlama ücretli.
Misafirler tesise gelişte kokteyl ikramı ve info kitapçık ile karşılanıyor. Ayrılırken araç ile gelen misafirlere 500 ml su ile ıslak mendil veriliyor.
Tekrar Gelen Misafir Konsepti
Meyve sepeti ve şarap ikramı
Hoş geldiniz mektubu
***Erken giriş ve geç çıkışlar ücretli.
Relaks havuz 15 yaş üstü misafirler için hizmet veriyor.
Selectum Colours Bodrum odalarına giriş, saat 14.00'ten itibaren başlar. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00. Tesise evcil hayvan kabul edilmiyor.
Tesiste hizmet veren açık alanların bazılarının kullanımı mevsimsel koşullara bağlı olarak sınırlandırılabilir.
Tesiste verilen Ultra Her Şey Dahil konaklamalar, akşam yemeği ile başlayıp konaklanan gece sayısı kadar akşam yemeğini içerir ve çıkış günü öğlen yemeği ile son bulur.
Konaklama yapılacak odanın, aile odası, süit oda gibi özel tip odalar olması halinde, konaklama yapacak misafirlerden herhangi birinin otelden erken ayrılması durumunda ücret iadesi yapılmaz.
Buradan tesisin konumuna ulaşabilir, yol haritasını görebilirsin.
Konum, haritalar, sürüş mesafesi ve otelin genel alanlara mesafesi tesisler hakkında mümkün olduğunca detay bilgi sunmak içindir. Trafik durumuna bağlı olarak varış süreleri değişebileceği için gitmek istediğin yere tıklayarak açılacak haritalar üzerinden en güncel varış sürelerine ulaşabilirsin.