Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Kullanıcı Bilgileri

Kullanıcının Tüm Görüşleri

A11 Hotel Obaköy | Obagöl
Temmuz 2022

Bu otele 3. Gelişim, bu kadar... Bu otele 3. Gelişim, bu kadar kotu olacağını tahmin etmemiştim, kalite eskisine göre çok çok düşmüş. Odadaki klimanın kendine hayrı yokki odayı sogutsun, sabaha kadar yandık odada. Snack saatinde sadece hamburger ve patates kızartması var o da iki saat sıra beklersen var. Eskiden pizza salata vs bir sürü çeşit vardı şimdi hiç biri yok, 3 kuruşluk karpuz kavun bile yok. Pasta saatinde 500 kişiye sadece 3 tabak kokan yumurtalı kurabiye koymuşlar kime yeterse, zaten kurabiyeleri görünce yiyesin gelmiyor, kahve makinelerinin içinin yarısı boş, neskafe bı yerde bulursan sıcak çikolata bulamazsın, öteki tarafa gidersen orda biri var biri yok, başka tarafta makine hiç çalışmıyor,yemeklerde kırmızı et diye tavuk tasligini doldurmuşlar (yersen) pidenin içinde kıymadan başka her şey var (artık kirtik doldurmuşlar) daha garibi otelde bira bitti. Bunu ilk defa gördüm. Ne zaman gelir diyorsun, cevap bilmem oluyor. Daha bir sürü saçmalık. Kesinlikle parasının karşılığı değil, daha ucuz otele gitseniz en azından ucuz zaten dersiniz, saçmalıklar parçadan akıyor bu otelde. Bizden sonra tavsiyemizle gelecek arkadaşlar var onlara rezil olucaz, eski haline güvenip tavsiye etmiştim keşke etmeseydik. Tek iyi yanı personel güler yüzlü, yardımcı olmaya çalışıyorlar, havuz barda çalışan ali 10 numara, animasyonda ki ismini bilmediğim çocuk iyi. Garsonlar, resepsiyondakiler güler yüzlü, otelin geri kalan hizmeti tırt. Bir daha ne gelirim, ne tavsiye ederim.

FİYAT / PERFORMANS: Çok Kötü
2,0
Tavsiye etmiyor
YÜZME
HİZMET
KONUM
Bu yoruma ait fotoğraflar
Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Teşekkür ederiz.