EALSANCAK
Kullanıcının Tüm Görüşleri
Amour Butik Otel Alaçatı |Alaçatı
Mayıs
2021
Güleryüzlü çalışanları...Güleryüzlü çalışanları, havuzbasinda ki harika serpme kahvaltısı ile tertemiz odaları ile muhteşem bir hizmet aldım ailem ile birlikte. Ilk başta yorumlarda çekindim ancak yönetim tamamı ile değişmiş. 10 numara 5 yıldız olmuş. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Işletme müdürü samir bey herşey ile ilgileniyor bir sıkıntınız olursa onu bulun.
Fotoğraflı/Videolu Yorum
YÜZME
HİZMET
KONUM
Bu yoruma ait fotoğraflar
Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Teşekkür ederiz.
Aphrodite Hotel Bozburun |Bozburun
Haziran
2020
Yorumları okuyarak gittim ilk...Yorumları okuyarak gittim ilk basta tedirgindim ancak işletme sahibi ramazan bey başa gecmiş ve tatilim boyunca personel ve kendisi cok ilgilendi. iyi ki de gitmiştim. Ailem ile birlikte 3 gün harika bir tatil geçirdim. Otelin konumu denize sıfır, kahvaltı mükemmel odalar tertemiz. Herkese tavsiye ederim. F/p oteli. Hersey için teşekkürler.
Güleryüzlü çalışanları... Güleryüzlü çalışanları, havuzbasinda ki harika serpme kahvaltısı ile tertemiz odaları ile muhteşem bir hizmet aldım ailem ile birlikte. Ilk başta yorumlarda çekindim ancak yönetim tamamı ile değişmiş. 10 numara 5 yıldız olmuş. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Işletme müdürü samir bey herşey ile ilgileniyor bir sıkıntınız olursa onu bulun.
Yorumları okuyarak gittim ilk... Yorumları okuyarak gittim ilk basta tedirgindim ancak işletme sahibi ramazan bey başa gecmiş ve tatilim boyunca personel ve kendisi cok ilgilendi. iyi ki de gitmiştim. Ailem ile birlikte 3 gün harika bir tatil geçirdim. Otelin konumu denize sıfır, kahvaltı mükemmel odalar tertemiz. Herkese tavsiye ederim. F/p oteli. Hersey için teşekkürler.