Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde yer alır.
3173425Ağustos 2020
Çift
Ağustos
2020
Web
Çift
Vela otel mükemmel kesinlikle...
Vela otel mükemmel kesinlikle tavsiye ederim çalışanlar kahvaltı ve temizlik harika bütün çalışanlara onur bey fatih bey sinem hanım emrah bey oda temizleyen ablalar ve ismi aklıma gelmeyen tüm çalışanlara bizi mükemmel ağırladıkları için teşekkür ederim otel denize çok yakın meydan da heryer ayağının altında ve çok temiz mutlaka uğramanızı bir kahvelerini içmenizi tavsiye ederim zaten o samimiyete mutlaka kalırsınız daha yüksek puan olsaydı daha yüksek verirdim.
Yetersiz ve çalışanları...
Yetersiz ve çalışanları saygısız - eylül 2019da bu otelde 2 gece kaldım. Girişte hiçbir yerde karşılaşmadığım bir saygısızlık ile karşılaştım. Otelin kapısından girdiğimde saat 13:15 civarıydı ve giriş yapmak istediğimi söyleyip kimliğimi uzattım. Girişin 14:00da olacağını söyleyen resepsiyondaki ismi h***** olan kişi bu saate kadar giriş işlemlerimin yapılmasının doğru olmayacağını ve bu süre zarfında otel sınırları içinde dahi bulunmamam gerektiğini belirtti. Anlam veremediğim, son derece seviyesiz bir muamele ile karşılaşmış olmanın şaşkınlığı ile otel yönetiminden birilerinin gelmesi gerektiğini ve ülkenin tamamında misafirlerin oda giriş saatinden önce otele gelmeleri halinde içeri alındıklarını, odalarının daha sonra verildiğini söyledim. Bunun üzerine otel yönetiminden birileri gelmediği gibi dışarı çıkmam gerektiğini söylediler. Odanın verilmemesini anlayabilirim ancak ne yemeğe alındım ne de içeride beklememe izin verdiler. Otelin hizmetleri de son derece kötü idi, asla tavsiye edebileceğim bir tesis değil, özel plajı da bulunmuyor.
Bu yorum
üyesi tarafından bırakılmıştır.