13456698Kasım 2022
Kasım
2022
Etstur
Çift
Odaya girdiğimizde oda cok...
Odaya girdiğimizde oda cok soğuktu yetkilide farkinda olacakki üşürseniz haber verdin dedi haber verdik tabiki bi nebze daha ısındı ama yinede soguktu odadaki klimanin kumandasi yoktu yetkiliye sordugumda klima sicak uflemiyor dedi ve yaz modundaymis klimalar sorunumuza çözüm bulmayince etsyi aramak durumda kaldim ne hikmetse aradiktan sonra vermek istemedikleri kumanda geldi ve yine ne hikmetseki klima sıcak uflemeye basladi uc kuruş kar edicem diye insanları usutmenin bir manası yok asla tavsiye etmiyorum tek güzel sey iyiki ets var !.
Tesisinin konumu güzel. Odalar...
Tesisinin konumu güzel. Odalar temiz ve ferahtı. Sadece kahvaltı için diğer otelerine gitmemiz mantıklı değildi ancak kahvaltı da güzeldi.
Kaldığım oda ekonomik olduğunu bi...
Kaldığım oda ekonomik olduğunu biliyordum ama bu kadar küçük olduğunu bilmiyordum kullanışlı bir oda değildi. 15 metre kare bile değildi. Konum olarak tarihi bir yapılara yakın olması açısından çok güzeldi.
FİYAT / PERFORMANS:
Çok Kötü
6,0
Kararsız
Pis diyemem sadece banyo kısmında şampuan sabun havlu konusunda eksiklik vardı. Konfor olarak da çok küçük yetersiz bir oda.
YÜZME
HİZMET
Diğer kalmış olduğum otellere göre biraz personelleri eksik buldum.
Sehrizade yalisi ve konaği ayni...
Sehrizade yalisi ve konaği ayni yere ait. Biz sehrizade yalisinda kaldik . Merkezin dibinde nehrin kenarinda. Kaldigimiz oda dağ manzarasini goruyordu. Genel olarak odanin buyukluğu iyiydi. Havlular ve tuvalet kagidi sabun vs gibi seyler hazirdi. (temizlik olarak daha dikkatli olabilirler yerlerde saclar vardi. ) kahvaltisini biz begendik acik bufeydi. Cesit cesit her sey vardi. Kalmak isteyenlere tavsiye ederim. Oda secerken kacinci kat oldugunu balkonlu mu degil mi, manzarasi var mi daga mi bakiyor yoksa nehire mi bunlara dikkat edebilirsiniz.
Banyo temizlenmemiş tüğ kıl...
Banyo temizlenmemiş tüğ kıl vardı. Kahvaltı vasat idi. 2 kişide olsa 1 adet su verebileceklerini söylediler. Basit ama eksi nir durum.
Birkaç talebim olmuştu. 2...
Birkaç talebim olmuştu. 2 yetişkin 2 çocuk olarak gittim. Yatak için ekstra para ödemiştim. Oraya gittiğimde rezervasyon sadece 2 yetişkin olarak gözüküyormuş. Çocuk için tekrar ödeme yapmak zorunda kaldım. Konumu iyiydi. Çalışanların ilgisi iyiydi. Otel temizdi.