Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Ryma Hotel | Manavgat

5,2
Otel misafirleri tarafından %31 oranında tavsiye edilmektedir.
5,2 PUAN

Toplam 16 doğrulanmış görüş
13085186 Eylül 2022 Arkadaş
Eylül 2022 Etstur
Arkadaş
Temizlik hiç iyi değildi... Temizlik hiç iyi değildi, sıfırdı. Yemekler çeşit olarak hep aynıydı. Kötüydü. Havuz temizliği hiç görmedik. Personeller hiç iyi değildi. Olumlu yönü olarak denize yakın olması güzeldi. Konumu fena değildi.
FİYAT / PERFORMANS: Kötü
5,0
Tavsiye etmiyor
Çeşit çok çok az değildi. Kahvaltısı vasattı. İç açıcı değildi.
Temizlik yüzeyseldi. Konfor olarak fena değildi.
YÜZME
Denizi güzeldi. Havuzu temiz değildi. Hiç bakıldığını görmedim etraf çok pisti.
HİZMET
Bir otel gibi değildi. Personeller güler yüz yoktu. Herkes zoraki iş yapıyormuş gibiydi.

8465925 Eylül 2022 Aile
Eylül 2022 Etstur
Aile
Tek kelimeyle her şey berbattı... Tek kelimeyle her şey berbattı kesinlikle tavsiye etmiyorum bedava çağırsalar gitmem.
FİYAT / PERFORMANS: Ortalama

13075221 Ağustos 2022 Aile
Aile
Biz ailecek memnun kaldık oda... Biz ailecek memnun kaldık oda güzel klima faal yemekler güzeldi mezeler çok güzeldi havuz güzel sahile 900 mt uzaklıkta ama sahili harika sahildeki şezlongları ücretsiz olması güzel bence. Bazı doyumsuz misafirleri anlamak mümkün değil insanların önce gözü doymalı ve tüketecekleri kadar yiyecek almalı çok fazla israf ediliyor sanki oteli satın almış havası yaratmanın anlamı yok çok istiyorsan verirsin 30/40 bin lira gider güzel hizmet alırsın biraz daha profesyonel yönetilebilir ayşe hanım biraz yalnız kalmış iyi ve ilgili bir müdür kalifiyeli bir kaç komi ile iş çözülür.
10 Mükemmel
Tavsiye ediyor

13071561 Ağustos 2022 Aile
Aile
Çalışanlar güler yüzlü iyi... Çalışanlar güler yüzlü iyi niyetli olsalar bile tesisin organizasyonu iyi değil. Odalarda açıklamalarda belirtildiği gibi temiz havlu dahil hiçbir şey yok. Mini buzdolabı yok ve televizyon sadece 4 adet kanal çalışıyor. Talepleri iletecek bir görevli görevli bulunamamakta. Yemek organizasyonu berbat ve düzensiz dağıtım yapılmakta beş dakika bile geç kalınması durumunda soğuk ve kalan yiyeceklerden faydalanabiliyorsunuz. Temizlik fena değil ancak odalarda havlu bile olmaması kötü.
FİYAT / PERFORMANS: Kötü
2,7

12995813 Ağustos 2022 Aile
Aile
Her şey dahil denildi. Her şey... Her şey dahil denildi. Her şey dahil değildi. Yemekler o saat içerisinde kalmıyordu. Yemek için hastane gibi beklememiz gerekiyor. Alamazsak aç kalıyoruz. Çarşaflar hiç değiştirilmiyor. Karıncalar dolmuş odalara. Temizliğe girmiyorlar. Havuz desen çocukların ayaklarında bacaklarında yaralar çıktı. Almanlar bile memnun değildi. Hiç bir şekilde iyi değildi. Köpek bağlasanız durmaz o kadar söylüyorum.
Tavsiye etmiyor
İçecek yoktu. Hastane yemeğiydi. Çeşitlilik yoktu. Lezzet de yoktu.
YÜZME
Plaj bitik haldeydi. Kontrol yollarsanız çok iyi olur.
HİZMET
Personellerde güler yüz yok merhaba yok suratsızlardı. Havlu bulamıyorlardı.

HIDAYETT Ağustos 2022 Çift
Ağustos 2022 Odamax
Çift
Sadece konaklama amaçlı... Sadece konaklama amaçlı gidilebilir belki.
FİYAT / PERFORMANS: Ortalama
4,0

12938790 Ağustos 2022 Aile
Aile
Tesiste personel sayısı... Tesiste personel sayısı yetersizdi. Yemek çeşidi azdı ama ortalama lezzetliydi. Odaları biraz konforlu. Konum olarak ulaşılabilirdi. Oda temizliği olarak yetersizdi.
6,5 Ortalama
Tavsiye etmiyor
Oda temizliği olarak yetersizdi.

3397195 Ağustos 2022 Aile
Ağustos 2022 Odamax
Aile
Kesinlikle kimseye önermiyorum... Kesinlikle kimseye önermiyorum. Fiyattan dolayı çok beklenti içinde olmayıp gittiğimiz halde bu kadarını beklemiyorduk. Yapılan olumlu yorumlar kesinlikle gerçek değil. Otelin havuzunun motoru 3 gün hiç çalıştırılmadı. Çalıştıktan sonrada 2 gün hiç bir şey değişmedi. Çamur gibi yemyeşil suyu vardı. Havuza hiç giremedik. Yemek olayı tam bir kaos. Yemek saatlerinde tam yemek verilmeye başlandığında orada olmazsanız yemek kalmiyor. Yemek olduğu zamanlarda da çatal bulamadık. Buna kahvaltı da dahil. Yemekler kesinlikle lezzetsiz. En çok çıkan makarna ve pilav. En azından bunlardan yerim diye düşünürken makarnanın bile soğuk ve tatsız olduğu bir yer. Sabah kahvaltıda verilen peynir bile ya acı ya tatsız. Sabah çaydan 2. Bardağı çok şanslıysanız içebilirsiniz. Son 2 gün kahvaltı, öğle ve akşam yemeğini dışarda yemek zorunda kaldık. Otele saat 1. 30 gibi girdik ama saat 4. 30 a kadar odaya giriş yapamadık. 3 tane farklı odaya yönlendirildik en son odaya yerleşmek için temizliği bekledik. 5 gece kaldık. Kaldığımız süre boyunca odada temizlik ve çarşaf değisimi yapilmadı. Otel kesinlikle herşey dahil konseptinde ve 3 yıldız düzeyinde değil. Hem beden sağlığınız hemde sinirlenmemek adına farklı bir yer bakın derim. Kaldığımız odada tv, klima ve mini buzdolabı gayet güzel calışıyordu ama bazı odalarda bunlarında sıkıntılı olduğunu öğrendik. Klozet suyu tam akmiyor, odadaki ana lamba çalışmıyordu. Otel denize çok yakın değil. 1 km kadar uzakta. Bu kadar olumsuzluğa rağmen side halk plajı gerek kumu gerekse sığlığı noktasında çok hoşumuza gitti. Genel olarak keşke aynı paralara sadece oda olan ama havuzuna girilebilen daha nezih bir yere gitseymişiz dedik.

DENIZTURKU Ağustos 2022 Aile
Ağustos 2022 Web
Aile
Hiç bir yerde otel... Hiç bir yerde otel bulamadığımız için mecburen seçtik ve siz siz olun asla gitmeyin herşey dahil diyorlar ama odada sadece sabun vardı şampuan yok mu dediğimizde sabun koyduk ya dediler televizyon sökülmüştü nerde dedik televizyonu ne yapacaksınız tatilde buraya yatmadan yatmaya gelin dediler hele otele girişimiz tam bir fiyaskoydu içeriye geldiğimizde karşılamadılar bile görevliler aralarında sohbet ediyordu daha sonra telefonla boş oda aradılar sanki rezervasyonsuz geşlmişiz gibi birde üstüne ne deseler beğenirsiniz bi boş oda var müşteri çıkmadı onları yarım saat 1 saat bekler misiniz dediler tatile geldik tatsızlık çıkmasın diye bişey demedik ki giriş saati 2 yazıyordu biz oraya gittiğimizde saat 3 buçuktu bir saat dışarıda yemek yedik geldik tekrar bize odada kalanların çıkmadığını söylediler bizde bunun biz ilgilendirmediğini ve uzak yoldan gelip yorulduğumuzu söyledik bizi oflayaa oflaya evet yanlış duymadınız öyle odaya çıkardılar odada balkon bile yoktu rutubetten kusacaktık zaten resepsiyon afedersiniz b.. K kokuyordu herneyse odaya girdik anahtar istedik ve anahtarların henüz diğer müşteri de olduğumu söylediler yani biz içerideyken pat diye müşteri odaya girebilecek rahatlığa bak yani kazara duş falan alırsak anahtar sahipleri içeri girebilirler böyle bir genişlikteler herneyse içeride dayanamadık ve en fazla 15 dakika durup hemen oradan ayrıldık sonuç olarak verdiğimiz para yandı iptal edemedik ve hüsrana uğradık sakın ha sakın duyun duyuşturun ama yakınından uzağına adımınızı bile atmayın.
Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Bu yorum üyesi tarafından bırakılmıştır.

12785983 Temmuz 2022 Aile
Temmuz 2022 Etstur
Aile
Temizlik açısında iyiydi... Temizlik açısında iyiydi. Yemekleri güzeldi. Personelleri ilgiliydi.
8,5 Çok İyi
Tavsiye ediyor