Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde yer alır.
6036553Temmuz 2022
Arkadaş
Temmuz
2022
Etstur
Arkadaş
4 günlük tatil boyunca memnun...
4 günlük tatil boyunca memnun kalmadım. Temizlik açısından hiç güzel değildi. Resepsiyonu yaklaşık 18 kere aradım, havlu için minibar için aradım. Resepsiyonu şikayet etmeme rağmen kimse ciddiye almadı. Resepsiyon tam anlamıyla fiyaskoydu. Konum olarak güzeldi.
Çok Kötü
2,0
Tavsiye etmiyor
Çeşitlilik olarak azdı. Lezzet olarak normaldi. Memnun kalmadım.
Odam temiz değildi. Resepsiyonu 18 kere aramama rağmen temizlenmemişti. Odam konforlu değildi. Kliması bozuktu. Lavabo ve kapısı bile bozuktu.
YÜZME
Havuz çok küçük. Plaja dışaradan insanlar geliyordu.
Gayet güzel bir oteldi. Temiz ve ...
Gayet güzel bir oteldi. Temiz ve rahat bir oteldi. Personel çok ilgiliydi ve saygılıydılar. Konumu güzeldi. Hizmeti güzeldi.
Çok fazla kalabalık bir tesis...
Çok fazla kalabalık bir tesis. Yabancı turistlere yerli turistlere göre daha ayrıcalıklı davranıyorlardı. Yemekler çok kalitesizdi. Tesisin konumu güzeldi.
Kötü
5,0
Tavsiye etmiyor
Bütün ürünler dondurulmuştu ve tadları çok kötüydü. Çeşitlilik de ortalamaydı.
YÜZME
Yüzme imkanları kısıtlıydı. O kalabalığa o imkanlar yetmedi. Deniz temizdi.
HİZMET
Personel hizmeti iyi değildi . Sayı olarak yeterliydi. Yılgınlık vardı personellerde.
Tesiste çok büyük sorunlar...
Tesiste çok büyük sorunlar yaşadık güvenlikle kovmaya kalktılar acenta görevlisine irem hanıma kaç kere söylememe rağmen ne müdahale edildi ne de bir yetkili tarafından arandım.
Ben içkilerden çok memnun...
Ben içkilerden çok memnun kalmadım yemeklerden de memnun kalmadım, konsepte göre içki kalitesi çok iyi değildi. Personeller çok iyiydi.
İyi
8,5
Çok İyi
Kararsız
Otelde balkonlar birbirini görüyordu çok yakındı. Temiz bir odaydı.
YÜZME
Deniz çok güzeldi. Güneşlenme alanları çok güzeldi. Havuz kullanmıyorum bu puan sadece denize.
Alkolleri kötüydü kalitesizdi...
Alkolleri kötüydü kalitesizdi yemekleri güzeldi ama yemek almak için uzun bir sıraya girmemiz gerekiyordu hijyen açısından güzeldi, temizdi personellerinin ilgiside iyiydi ulaşılabilirlik açısından rahattı önünden dolmuş bile geçiyor.
Ortalama
7,5
İyi
Tavsiye ediyor
Alkoller çok kötüydü.
Odalar eskiydi biraz kurutma makinamız çalışmıyor lavoba tıkanıyordu balkonda çamaşırları ascak bir yer yoktu.