Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Ramada Resort Lara | Lara-Kundu

9,4 Mükemmel
Otel misafirleri tarafından %95 oranında tavsiye edilmektedir.
9,4 PUAN

Toplam 487 doğrulanmış görüş
13985035 Mayıs 2023 Çift
Mayıs 2023 Etstur
Çift
Otelin konforu güzeldi... Otelin konforu güzeldi. Çalışanları güler yüzlüydüler. Otelin imkanları güzeldi. Gayet memnunduk yani. Evimizde gibi rahat hissettiğimiz bir oteldi beklentilerimizi de karşıladı.
Tavsiye ediyor
Restoran kullanım alanı düzenli ve hijyenikti.
Havlu ve çarşaflar temizdi.
YÜZME
Havuz ve çevresi temizdi.
HİZMET
Hijyen kurallarına uygun davranıyorlardı.

7256955 Mayıs 2023 Çift
Mayıs 2023 Etstur
Çift
Otelin çalışanları güler... Otelin çalışanları güler yüzlüydü. Temiz bir oteldi. Herhangi bir bildirimde bulunduğumuzda olumlu bildirimlerle dönüş yapıyorlardı. Her konuda akılda kalır bir oteldi hizmeti, yemeği, sunumu, her şeyi güzeldi. Evimizde gibi rahat hissettiğimiz bir oteldi beklentilerimizi de karşıladı.
Tavsiye ediyor
Restoran kullanım alanı düzenli ve hijyenikti.
Havlu ve çarşaflar temizdi.
YÜZME
Kapalı ve açık olmak üzere havuzları vardı ve etrafı camla çevreliydi.
HİZMET
Hijyen kurallarına uygun davranıyorlardı.

12665270 Nisan 2023 Aile
Aile
Otel fiyat olarak uygundu. Temiz... Otel fiyat olarak uygundu. Temiz bir oteldi. Otelin konumu ulaşılabilirlik açısından rahattı. Personeller ilgili alakalıydılar. Yemekleri güzeldi. İleride tekrar konaklamak isterim.
9,5 Mükemmel
Tavsiye ediyor
Tatlıları çok iyi değildi ama yemekleri lezzetli ve çeşitliydi. Restoran alanı hijyenikti.
Odanın sıcaklığı yeterliydi.
YÜZME
Havuz ve çevresi temizdi.
HİZMET
Personel sayı olarak yeterliydi, ilgili güler yüzlüydüler.

13907602 Nisan 2023 Çift
Çift
Tüm personeller ilgililerdi. Oda ... Tüm personeller ilgililerdi. Oda temizdi. Yemek lezzetliydi. 10 numara bir oteldi söylenebilecek kötü bir şey yok.
İçecek kalitesi iyiydi.
Banyo hijyenikti.
Havuz hijyenikti.
HİZMET
Giriş çıkış işlemlerim hızlıydı.

13907600 Nisan 2023 Çift
Çift
20/04/2023 giriş yaptığım gün res... 20/04/2023 giriş yaptığım gün resepsiyon daki karşılama yapan  hanımefendi dışında herkese çok teşekkür ederim her şey çok güzeldi ramada otellerine böyle çalışanlar yakışmıyor otel yetkilileri uzaktan izlesinler.
Kararsız

8163489 Nisan 2023 Arkadaş
Arkadaş
Temiz bir oteldi. Yemekleri... Temiz bir oteldi. Yemekleri güzeldi. Çalışanlar ilgiliydiler. Otelin konumu güzel. Zaten 2. Konaklamam tekrar konaklamayı düşünürüm.
Tavsiye ediyor
Yemekler lezzetli ve çeşitliydi.
Odanın sıcaklığı yeterliydi.
HİZMET
Hizmette herhangi bir aksaklık yaşamadım. Personellerden gayet memnun kaldım.

Tesisin Cevabı

Sayın Hülya Hanım; Bizleri tercih eden tüm misafirlerimizin konforlu bir konaklama geçirmesi için bütün gayretimiz ile çalışmaktayız sizlerden aldığımız nazik geri bildirimler en önemli motivasyon kaynağımızdır. Umarız en kısa zamanda sizleri tekrar otelimizde ağırlayabiliriz. Saygılarımla, Asiye GÖK Misafir İlişkileri Müdürü

13444413 Kasım 2022 Arkadaş
Arkadaş
Otel bugün kapandı doğal olarak b... Otel bugün kapandı doğal olarak bir takım şeyler sezon sonu olduğu için eksik , tanıtımı çok yanlış deniz kenarı zannediyorsunuz ama değildi, shuttle var çok güzeldi, denize shuttle gidiyoruz tamam iyi ama 300 500 metre olarak bir ibare olsa ben o oteli deniz kenarı zanetmicektim, personllerin hepsi çok iyi insalcıllar, yemekleri daha önceki otellere göre baya dolu doluydu lezzeti tartışılır ama çeşitlilik yönünden hiç eksiği yoktu, temizlik olarak da bir şey diyemem, çok fazla yabancı misafir vardı belki antalya bizim için uygun değildi ama tamamen kişsilel görüşüm bu, genel olarak iyi bir oteldi.
FİYAT / PERFORMANS: İyi
9,3 Mükemmel
Kararsız
Çeşitlilik çok iyi ama lezzetli değillerdi. İçeceklerden alkollü ürünler çok seyreltilmiş ürünler veriyorlar hepsi şişeli içki ama bilindik markalar değildi efes yok yeni rakı yoktu.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, Öncelikle görüşlerinizi iletmek amacıyla zamanınızdan ayırdığınız ve bizleri değerlendirdiğiniz için sizlere teşekkür ederiz. Sizlerin görüşleri sayesinde hedefi mükemmellik olan rotamıza yön vermekte ve bu doğrultuda ilerlemekteyiz. İletmiş olduğunuz görüşleriniz yönetimimizle paylaşılmış ve ele alınmıştır. Zamanınızdan ayırarak iletmiş olduğunuz yorumunuz için sizlere tekrar teşekkür ederiz. En yakın zaman da görüşmek dileği ile. Saygılarımla, Asiye GÖK Misafir İlişkileri Müdürü

13432504 Kasım 2022 Çift
Çift
Konum olarak havalimanına yakın o... Konum olarak havalimanına yakın olması güzeldi. Temizliği iyiydi. Personeller iyilerdi.
FİYAT / PERFORMANS: İyi
8,7 Çok İyi

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, Öncelikle zamanınızı bize ayırıp yorum yazdığınız için çok teşekkür ediyoruz. Sizleri tekrar otelimizde görmekten mutluluk duyacağımızı da belirtmek isteriz. Saygılarımla, Asiye GÖK Misafir İlişkileri Müdürü

13426650 Kasım 2022 Çift
Çift
Memnun kaldığımız bir otel oldu t... Memnun kaldığımız bir otel oldu temiz bir oteldi. Hizmet yeterliydi ve kaliteli bir oteldi.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz; Tesisimiz hakkında yapmış olduğunuz mükemmel değerlendirme ve geri bildirim için teşekkür ederiz. Bizleri tavsiye etmenizden memnuniyet duyduk. Saygılarımla, Asiye GÖK Misafir İlişkileri Müdürü

13320728 Ekim 2022 Çift
Ekim 2022 Etstur
Çift
Personelin hizmeti ilgi ve... Personelin hizmeti ilgi ve alakası gerçekten güzeldi. Yemekleri güzeldi. Sezon sonundan dolayı genelde yabancı turistler vardı. Türk turistlere uygun biraz daha fazla etkinlik ve eğlence olabilirdi. Türk müzikleri arttırılabilir. Genel itibariyle gerçekten beğendik oteli. 7/24 temiz bir tesisti.
9,0 Çok İyi
Tavsiye ediyor
Aşçılar gerçekten güzel yemekler çıkardılar. Yemekler lezzetli ve temizdi.
YÜZME
Sahile biraz uzaktı ama 15 dakikada bir shuttle kalkıyordu.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, Öncelikle Ramada Resort Lara otelimizi tercih edip bu değerli görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Tatilinizden duyduğunuz memnuniyete tanık olmanın bizler için mutluluk verici olduğunu belirtmek isteriz. Sizlere her zaman kaliteli bir hizmet sunabilmek adına önerilerinize de büyük önem vermekteyiz. Bu bağlamda yorumlarınızın değerlendirileceği konusunda sizleri temin edebiliriz. Sizleri en kısa zamanda tekrar ağırlayabilmeyi diler, saygılarımızı sunarız. Asiye GÖK Misafir İlişkileri Müdürü