13703082Mart 2023
Mart
2023
Etstur
Aile
Otelin konumu çok iyiydi...
Otelin konumu çok iyiydi, merkeziydi. İstiklal caddesinde otel. Gezilecek görülecek yerlere yakın. Lobisi vardı lobide alkollü içecekler, sıcak kahveler vardı bu güzeldi. Otel yakınında da güzel bir kafe var, gidilebilir. Genel kulanım alanları genel olarak temizdi, sıkıntı yoktu. Personellerin ilgi ve alakası iyiydi.
Mükemmel
8,0
İyi
Tavsiye ediyor
Odam ortak kullanım alanlarına yakındı biz 6. Kattaydık ama asansör vardı zaten. Oda ve banyo temizliği iyiydi.
HİZMET
Restoran personellerinin servis hızı iyiydi. Giriş çıkış işlemlerim hızlı bir şekilde halledildi.
Kahvaltısı lezzet, çeşit ve...
Kahvaltısı lezzet, çeşit ve kalite olarak yetersizdi. Duşta her gün sıcak su ile ilgili problem yaşadım. Konumu itibari ile gürültülü bir yerdi. Personel ilgiliydi. Housekeeping güler yüzlüydü. Ne istersek yardımcı oluyorlardı.
Ortalama
6,0
Tavsiye etmiyor
Kahvaltısı lezzet, çeşit ve kalite olarak yetersizdi.
Duşta her gün sıcak su ile ilgili problem yaşadım. Hijyen ve konfor olarak iyiydi. Mobilyalar eskiydi. Oda büyüklüğü yeterliydi.
HİZMET
Cumartesi sabah geldim. Tesis kapısı kilitliydi. 15 dakika personel bulmaya çalıştım. Belki uyuyordu, belki tesis içinde bir bölüme gitmişti bilmiyorum. Diğer personel ilgiliydi. Housekeeping güler yüzlüydü. Ne istersek yardımcı oluyorlardı.
Berbat bir otel pis bir yer...
Berbat bir otel pis bir yer kahvaltısı berbat. İlgili yok sorumlu yok. Kurumsal bir firma çalışmamalı bence böyle yerlerde . Sadece konum iyiydi.
Çok Kötü
4,7
Tavsiye etmiyor
Berbattı kahvaltı aldık bayat ve eksikler vardı. Çeşit azdı lezzet olarak iyi değildi.
Hijyenik değildi. Konfor göreceli yeterli değildi.
HİZMET
Personel yoktu zaten 15-16 yaşlarında biri vardı kimseyi göremedik yani çocuk için 3 puan olsun.
Kahvaltı gayet iyiydi...
Kahvaltı gayet iyiydi. Resepsiyon karşılama iyiydi. Oda iyiydi ama oda da problem vardı. Kış dönemine ayarladığı merkezi soğutma yüzünden üşüdük. Otopark sıkıntısı vardı. Konuma bakınca beklediğiniz gibi çıkmıyor. Bir daha o bölgede kalacağımı düşünmüyorum.
Kötü
8,7
Çok İyi
Kararsız
Çok iyiydi. Güzeldi valla kahvaltıya direkt beş diyebilirim.
Balkonlu, geniş bir odaydı. Temizlik de fena değildi. Banyonun gideri tıkalıydı. Klimanın sıcak hava vermemesi, sıcak su olmaması kabul edilemez bir durum.
Hiç hijyenik değildi. Çocuk...
Hiç hijyenik değildi. Çocuk yatağı istedim ama hiç hijyenik değildi. Çocukla gidilecek bir otel değildi. Konum olarak iyiydi. Başka hiçbir özelliği iyi değildi. Otele barın içinden giriş yapıyorsunuz. İki saat dolandık sonra anladık.
Çok Kötü
2,0
HİZMET
Personel görmedik. Sadece girişte kimlik alındı o kadar, barın içinde birisini gördük personeldi o da heralde.