Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Master Family Club | Manavgat

7,1 İyi
Otel misafirleri tarafından %68 oranında tavsiye edilmektedir.
7,1 PUAN

Toplam 60 doğrulanmış görüş
3976903 Ekim 2022 Aile
Ekim 2022 Web
Aile
Tam bir aile otel çocuklarım çok ... Tam bir aile otel çocuklarım çok eğlendi ekim ayı olması rağmen yemekler güzel ve lezzetli oda temizliği çok memnun kaldım pool bari çok sevdik biz ailece mini klüp çocuklar sürekli oradaydı gunduzleri deniz sakın ve güzeldi fiyat göre çok iyi performans.
10 Mükemmel

HARUNNN Eylül 2022 Çift
Çift
Oteli çok beğendim. Otel... Oteli çok beğendim. Otel içerisinde doğanın korunması ağaçların olması çok güzeldi. Otel içerisine girdiğim andan itibaren bambaşka bir yerde gibi hissettim kendimi. Hizmet kalitesi, yemekler personeller çok iyiydi. Güler yüz ile karşılanmak hoşumuza gitti.
9,5 Mükemmel

3976899 Eylül 2022 Aile
Aile
Biraz geç yazıyorum yorumu ama... Biraz geç yazıyorum yorumu ama otel çok güzel çocuklar için su kaydırakları var ve ayrı havuzda yemekler lezzetli lobby bar servisi herşey var sıcak soğuk ve çok güzel kokteyller her akşam farklı animasyon gösterisi var ve mini discoya çocuklarım bayılıyor gelecek sezon görüşmek üzere herkese teşekkürler.
10 Mükemmel

13220772 Eylül 2022 Aile
Aile
Ben spor yapmayı seven birisiyim ... Ben spor yapmayı seven birisiyim ve tatilde de seçtiğim otelin spor salonu benim için önemliydi. Sitenizdeki spor salonu resimlerindeki spor aletlerinin yarısı gerçekte yoktu , olanlarında yarısı bozuktu. Benim seçmemin sebebi görsel olarak en yakın tecrübeyi yaşamak. Fakat bu otelde malesef resimler yanıltıcıydı.
FİYAT / PERFORMANS: Ortalama
8,0 İyi

13167533 Eylül 2022 Arkadaş
Arkadaş
Yetişkin olarak gittik ve hayal... Yetişkin olarak gittik ve hayal kırıklığına uğradık. Disko yoktu ve sadece animasyon vardı. Personeller ilgiliydi. Oteldeki barda uğur bey ve animasyonda anıl bey vardı. Anıl abiyle telefon numaralarını alamadık çünkü arkadaşımın işi çıktı. Telefon numaralarını bırakırlarsa eğer konyaya geldiklerinde ulaşmak isterim.
8,7 Çok İyi
Kararsız
Otelde yabancı uyruklu daha çok vardı ve türk damak tadına uygun değildi. Yemeklerin hepsi türk yemeğiydi ama lezzet yabancılaşmıştı. İçecek kalitesi çok güzeldi. İstediğimiz alkollü ve alkolsüz içeceklere 12 ye kadar ulaşabiliyorduk. Çeşit olarak çok çeşit vardı.
Temizdi. Konfor açısından iyiydi.
HİZMET
Çok ilgilendi. Barda uğur bey ve animasyon anıl bey vardı. Anıl abiyle diskoya gittik ve çok iyiydi.

HASSAN7 Eylül 2022 Aile
Aile
Tavsiye ederim. Fiyat kalite... Tavsiye ederim. Fiyat kalite oranı gayet iyiydi. Konumu güzeldi. Tesis temiz ve hijyenik olarak yeterliydi.
8,0 İyi

9099946 Eylül 2022 Aile
Aile
Fiyat performans oteli. Genel... Fiyat performans oteli. Genel anlamda güzel. Odaların temizliği iyi değil detaylı temizlik yapılmıyor yerler köşeler toz içinde. Yemekhane ve genel alanlar çok temiz. Deniz taşlı ve dalgalı temiz ve güzel. İçeceklerin çoğu ücretli. Yemeklerde çeşit az ama aç kalmazsınız. Personelin çoğu güler yüzlü yardımsever.
6,0

KARAMANH8 Eylül 2022 Arkadaş
Arkadaş
Otelin olumlu olarak tek kabul... Otelin olumlu olarak tek kabul edilebilir tarafı animasyon ekibi onun dışında herşey çok kötü durumda aşağıda sıralayacaklarım animasyon ekibi ve can kurtaran dışında, 1- çalışanları gerçekten de yaklaşımları hiç hoş değil, 2- odaları gerçekten rezalet durumda temizlik konusunda, 3- barmen olarak arkadaşların üslüpları hiç hoş karşılamayacağınız kadar kötü, bu durumu açacak olursak türk vatandaşlara tripvari bir konuşma yabancı turistlere de argovari bir tavır sergilemeleri, isim isim sayabilirim size ancak gitmek isteyen kişiler zaten öğrenirler kim olduklarını, 4- yemekleri hiç değişmiyor hergün aynı yemekler çıkıyor, hergün aynı yemekleri yapmalarına rağmen lezzet konusunda hiç de iyi değiller mecburiyetten yemek zorunda kalabilirsiniz, 5- türk kahvesi içmek isteyen kişiler oteli tercih etmeyiniz, 6- türk gecesi yapılıyormuş her hafta, türk gecesinde sunulan yemekler yeterli kadar çıkmamakla birlikte pişmemiş olan yemekler ile kendinizi hazırlamanız gerekmekte otele gittiğinizde, 7- türk gecesinde eğlenmek istiyorsanız önce müdürleri beklemek zorundasınız çalışan kişiler tabikide eğlenmek onlarında hakkı ama bütün bir yıl çalışıp 1 hafta tatile gidiyorsanız sizin de en doğal hakkınız eğlenmek ama türk gecesinden gönderilebilirsiniz şaşırmayın, 8- otel yetkilisine gelicek olursak otelde düğün vardı yakını veya değil tam olarak bilmiyorum fakat düğünde içki verilecek diye siz mağdur olabilirsiniz ayrıca otelde içki de sürekli bitiyor herşey dahil alacak olan kişilere bilgilendirme, 9- havuzdan sıkılıp denize girmek isterseniz denizi gerçekten çok kötü, 10- otelde bize sunulan vaadlerin çoğu yoktu, örneğin; çocuk büfesi yok pizza yok makarna yok (salçasız sade makarnaya makarna diyosanız sizin için var) pide, lahmacun vs. Tarzı birşey yok ben burayı tercih ettiğime pişman oldum sizlere de bilgi vermek istedim karar sizin.
FİYAT / PERFORMANS: Çok Kötü
1,0

13038555 Ağustos 2022 Aile
Ağustos 2022 Etstur
Aile
Otel genellikle çocuklu aileler... Otel genellikle çocuklu aileler tarafından tercih ediliyor ve genellikle aktiviteler çocuklara yönelik. Ancak yiyecek içecek noktasında gittiğim en kötü otellerden biriydi. Hem yemek çeşitliliği hem de lezzeti bakımından çok vasattı. Havuz kenarında her gün aynı menü çıktı, içeceklerle ilgili de sürekli bir buz sorunu vardı ve genelde serin bir şeyler içmekte zorlandık. Açık büfe kısmında ise bir sürü sıra bekledikten sonra karşınıza çıkan tatsız makarna ve soğuk patates püresinden başka aklımda bir şey kalmamış. Onun dışında kokteyl içmek istesen eurolu, türk kahvesi içmek istesen eurolu, popcorn istesen eurolu. Paralı demiyorum bakın eurolu, otelin para birimi euro. Bazı şeyler tamam extra ücretli olacak da bazen de çocuklara bedavadan popcorn falan bari dağıtın ya. Otel odaları temizdi, minibar düzenli su ve soda ile güncelleniyordu. Denizi çok taşlı ve dalgalı bu nedenle havuzu tercih ediyorsunuz. Aqua parkı fena değil, çocuklar eğleniyor. Ancak aquadan kayamayan mini çocuklar için de küçük bir su kaydırağı yapsalar fena olmazdı. Havuz kenarlarında şezlong bulmak zor ama otelin suçu değil insanlar aile başı 4 tane falan şezlong tutuyorlar, ona yapacak bir şey yok. Yemeklerin vasatlığı nedeniyle kilo verdim, o anlamda fena olmadı, teşekkürler.
FİYAT / PERFORMANS: İyi
5,3

13062903 Ağustos 2022 Arkadaş
Ağustos 2022 Etstur
Arkadaş
Yemekleri yetersizdi bana göre... Yemekleri yetersizdi bana göre. Hem lezzet hem de çeşit olarak. Genel olarak personel hizmeti de düşüktü ilgi ve saygı açısından. Konumu da çok iyi değildi. Olumlu yanları havuz ve deniz olanakları güzeldi.
6,0
Tavsiye etmiyor
Yemekler hem çeşit hem de lezzet açısından yetersizdi.
HİZMET
Personel hizmeti ilgi ve saygı olarak düşüktü.