Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde yer alır.
3379821Ağustos 2022
Aile
Ağustos
2022
Odamax
Aile
Oda da el yıkamak için sıvı...
Oda da el yıkamak için sıvı deterjan yoktu. El havlusu da mevcut değildi. Fiyat açısından adaya hiç bişey dahil olmamasından dolayı pahalı olduğunu düşünüyorum.
Otel ana cadde üzerinde ve...
Otel ana cadde üzerinde ve altinkum plajina yaklaşik 900 metre uzaklikta. Yuruyerek gidip gelinebiliniyor. Otelde kahvaltı yok. Onun disinda yer ayirtirken tek kisi iseniz daha uygun fiyat oluyor. Yer ayirtirken otel ile irtibata geçip ayrintili bilgi alabilirsiniz.
Şerhir merkezine yakın olması...
Şerhir merkezine yakın olması iyiydi. Personelleri ilgili sayılırlardı. Temizliği çok yeterli değildi. Odada ki tuvalet kapısı kapanmıyordu ve kumandanın kapağı kırıktı.
Ortalama
5,0
Tavsiye ediyor
Klima kumandası kırıktı. Tuvalet kapısı kapanmıyordu. Çok konforluydu diyemem ama ferahtı.
YÜZME
HİZMET
Yardımcı oldukları durumlar da oldu ama kendilerini içten bulmadım.
Sadece 1 gece konaklamak için...
Sadece 1 gece konaklamak için gidilebilir ama uzun süreli konaklamalar da pek tavsiye etmem. Odalar çok küçüktü. Klima yetersizdi. Balkon çevresel olarak kirliydi. Otelin konumu iyiydi. Hem çarşıya hem de plaja yakındı.
İyi
8,0
İyi
Kararsız
Çok küçüktü. Hijyen açısından balkon tarafı pisti. Odanın içerisinde hijyen açısından sorun yaşamadım.
YÜZME
HİZMET
Personellerle çok kontağımız olmadı. Sadece anahtarı alıp çıktık.
Temizlik ve hijyen çok kötü...
Temizlik ve hijyen çok kötü idi, klozet kirli bırakılmıştı, kültablası odanın içinde kirli bir şekilde duruyordu, banyo temizlenmemişti, saç ve kıl vardı, duş spriali çalışmıyordu başlığı çıkarıp duş almak zorunda kaldım, kesinlikle beğenmedim.
Mecbur kalmasaydım asla tercih...
Mecbur kalmasaydım asla tercih etmeyeceğim bir oteldi, odada ki çarşaf dahi değiştirilmemiş , banyo duş tesisatı çok kötü kapılar kapanmıyor oda içersinde telefonumu şarz edebileceğim priz dahi yoktu, ne hijyen var ne konfor bir daha asla.