13718770Mart 2023
Mart
2023
Etstur
Aile
Otelde yok kelimesi yok ben...
Otelde yok kelimesi yok ben böyle hayatım boyunca bir şey görmedik çok memnun kaldık. Bütün personel ilgili otel temiz yemekler çok iyiydi. Kendi aramızda konuştuğumuz şeyleri hemen temin ettiler. Diğer otelere göre kaya uludağ çok çok iyiydi şaşırtırcasına memnun kaldık bizler. Rahat ulaşım sağladım .
Tavsiye ediyor
Yiyeceklerin lezzeti iyi ve çeşitlilik açısından yeterliydi. Restoran hizmeti hızlıydı. Damak tadımıza uygundu.
Çarşaf ve havluların temizliği yeterliydi. Oda genişliği yeterliydi.
KAYAK
Hocamız çok iyiydi. Kayak malzemelerinin kalitesi iyiydi.
YÜZME
HİZMET
Personeller muhteşemdi ilgili ve güler yüzlüydü. Giriş çıkış işlemler hızlıydı.
Daha önce gittiğim bir oteldi o y...
Daha önce gittiğim bir oteldi o yüzden tekrar tercih ettim. Temiz, konforlu bir otel. Yemekleri çok güzeldi. Otel lobisi ve genel alanları konforluydu.
Restoran hizmeti hızlıydı.
Odamızdaki buklet ürünler yeterliydi.
KAYAK
Pist koşulları gayet iyiydi.
YÜZME
HİZMET
Personellerin iletişimini ve bize karşı yaklaşımlarını beğendik.
Hizmet kalitesi çok artmış ben 20...
Hizmet kalitesi çok artmış ben 2020 yılında da gitmiştik o zamandan bu zaman kalitesi çok artmış. Yemekleri çok güzeldi. Temizlik olarak iyiydi. Aile konaklamaları için uygun bir tesis. Otelin içinde her şey yakındı. Bir fotoğraf hizmeti vardı o çok pahalıydı 165 tl idi yani gerek yok birkaç tane aldım anı olsun diye ama gerçekten pahalıydı yani. Onun dışında tesisin tüm hizmetlerinden memnun kaldım.
Tavsiye ediyor
Lezzet ve çeşit olarak yeterli. Restoran hizmeti hızlı. Her misafirimizin damak tadına uygun yemekler vardı.
Her sene keyifle geldiğim bir...
Her sene keyifle geldiğim bir otel. Çok temiz, inanılmaz güler yüzlü bir personel. Emir bey siz gerçekten çok kibar, düşünceli, yardımsever birisiniz. Hakan beyler keza her konuda çözüm odaklı yaklaşan, misafirperver kişiler. Yemekler, canlı müzik, her şey harika. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Kar tatili için uludağdaki tek...
Kar tatili için uludağdaki tek adresimiz. Misafir ilişkileri herşeyiniz ile ilgileniyor ve tatilin yolunda gitmesi için herşeyi yapıyor. Hakan bey ve serap hanım iyi vakit geçirmemiz için her an teyakkuzda. Ayrıca mutfak bölümü de herşeyiyle mükemmel.
İlgili ve güler yüzlü personel sa...
İlgili ve güler yüzlü personel sayesinde tatilimiz harika gecti. Hersey icin tesekkurler. Özellikle hakan beye ilgisi icin ayrica tesekkur ederiz.
Personel çok güler yüzlü...
Personel çok güler yüzlü, yardımsever. Odalar ve otel çok temiz, yemekler lezzetli. Çocukları çok seviyorlar. Sadece kayak pistleri haritası olması faydalı olur.
Özellikle çocuklu ve bebekli...
Özellikle çocuklu ve bebekli aileler için olağanüstü. Tüm çalışanlar çok yardımsever. Evden daha rahat ettik. Hakan beye ayrıca teşekkürler. Sevgiler.