13051566Ağustos 2022
Ağustos
2022
Etstur
Aile
Otelin bir sürü eksiği vardı...
Otelin bir sürü eksiği vardı. Duş çalışmıyordu. Havlular yetersizdi. Banyoda şampuanda yoktu. Odanın içinde kertenkele geziyordu. Olumlu olarak sadece ambiyansı güzeldi. Odalar havasızdı. Havalandırma yoktu. Çok kötüydü. Hiç memnun kalmadık.
Çok Kötü
4,0
Tavsiye etmiyor
Hijyen açısından zayıftı. Kanlı çarşafların üstüne başka bir çarşaf sermişlerdi. O şekilde kapatmaya çalışmışlardı. Konfor da yoktu hareket alanı kısıtlıydı.
YÜZME
HİZMET
Çok fazla personel görmedim. Sadece iletişimleri güzeldi.
Tarihi bir oteldi,tarihini...
Tarihi bir oteldi,tarihini korumuş, bu beni çok etkiledi ,600 yıllık tarih içinde bir tatil yaptım. Bursa dışında bir oteldi,bilerek bu oteli, tercih ettim. Genel olarak memnun kaldım. Temizlik güzeldi.
İyi
8,0
İyi
Tavsiye ediyor
YÜZME
HİZMET
Tek bir kişi vardı çalışan,o da çok yorgundu. Personel sayısı arttırılmalı.
Saat 2 de tesiste olmamıza...
Saat 2 de tesiste olmamıza rağmen odanız hazır değil 4 e kadar etrafta dolaşın isterseniz 4 te hazırlanacak gibi değişik bir yorum aldık odadaki klima çalışmıyor odaya ufo ısıtıcı koyulmuştu gece bir şeyler içmek istedik ama muhatap. Kimseyi bulamadık gidip marketten alışveriş yaptık sabah çıkış yaparken yine aynı ilgisizlik. Çok güzel tarihi bir yer işletmeciler tarafından rezalet bir işletmeye dönüştürülmüş ben öyle rezil bir konaklama yaşamadım.