Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Toplam 4 doğrulanmış görüş
13051566 Ağustos 2022 Aile
Ağustos 2022 Etstur
Aile
Otelin bir sürü eksiği vardı... Otelin bir sürü eksiği vardı. Duş çalışmıyordu. Havlular yetersizdi. Banyoda şampuanda yoktu. Odanın içinde kertenkele geziyordu. Olumlu olarak sadece ambiyansı güzeldi. Odalar havasızdı. Havalandırma yoktu. Çok kötüydü. Hiç memnun kalmadık.
FİYAT / PERFORMANS: Çok Kötü
4,0
Tavsiye etmiyor
Hijyen açısından zayıftı. Kanlı çarşafların üstüne başka bir çarşaf sermişlerdi. O şekilde kapatmaya çalışmışlardı. Konfor da yoktu hareket alanı kısıtlıydı.
HİZMET
Çok fazla personel görmedim. Sadece iletişimleri güzeldi.

12347225 Mayıs 2022 Aile
Mayıs 2022 Etstur
Aile
Otelin ambiyansi cok guzel... Otelin ambiyansi cok guzel, hizmetten de memnun kaldik.
FİYAT / PERFORMANS: Mükemmel
9,3 Mükemmel
Tavsiye ediyor

9559287 Ocak 2020 Aile
Ocak 2020 Etstur
Aile
Tarihi bir oteldi,tarihini... Tarihi bir oteldi,tarihini korumuş, bu beni çok etkiledi ,600 yıllık tarih içinde bir tatil yaptım. Bursa dışında bir oteldi,bilerek bu oteli, tercih ettim. Genel olarak memnun kaldım. Temizlik güzeldi.
FİYAT / PERFORMANS: İyi
8,0 İyi
Tavsiye ediyor
HİZMET
Tek bir kişi vardı çalışan,o da çok yorgundu. Personel sayısı arttırılmalı.

9184791 Ocak 2020 Çift
Ocak 2020 Etstur
Çift
Saat 2 de tesiste olmamıza... Saat 2 de tesiste olmamıza rağmen odanız hazır değil 4 e kadar etrafta dolaşın isterseniz 4 te hazırlanacak gibi değişik bir yorum aldık odadaki klima çalışmıyor odaya ufo ısıtıcı koyulmuştu gece bir şeyler içmek istedik ama muhatap. Kimseyi bulamadık gidip marketten alışveriş yaptık sabah çıkış yaparken yine aynı ilgisizlik. Çok güzel tarihi bir yer işletmeciler tarafından rezalet bir işletmeye dönüştürülmüş ben öyle rezil bir konaklama yaşamadım.
FİYAT / PERFORMANS: Ortalama
3,3