13448689Kasım 2022
Kasım
2022
Etstur
Çift
Sabah kahvaltısını beğenmedim. Pe...
Sabah kahvaltısını beğenmedim. Personeller güler yüzlü değildi ve yardımcı olmak istemiyorlardı. Biz bir masaya oturduk ve personel bu masa gruplara hitap ediyor diyerek bizi kaldırdı. Diğer bizim gibi olan 2 kişilik misafirlere yapmadılar. Yani ayrımcılık yaptılar. Aynı parayı bizde verdik ama aynı hizmeti almadık. Çok da beğendiğim bir yönü olmadı. Merkezi bir yerde ama yokuş çıktığımız için yoruyordu. Sadece otel temizdi.
Çok Kötü
4,7
Tavsiye etmiyor
Dört gün boyunca aynı menüyü çıkardılar. Lezzeti iyi değildi.
Banyolar berbattı. Pisti. Odam...
Banyolar berbattı. Pisti. Odam bayağı eski. Odama gürültü geliyordu rahat uyuyamadım. Kahvaltı da bayattı. Börek ve simitler bayattı. Konum olarak da çok kötüydü. Odayı manzaralı aldım ama çöp manzaralıydı. Beğendiğim bir özellik yok.
Çok Kötü
5,3
Tavsiye etmiyor
Çeşitlilik vardı. Kaliteli değildi. Lezzet olarak beğenmedim.
Banyolar berbattı. Pisti. Odam bayağı eski. Odama gürültü geliyordu rahat uyuyamadım. Konfor olarak normaldi. Manzara olarak da almama rağmen çöp manzaralıydı.
Sessiz ve huzurlu bir oteldi...
Sessiz ve huzurlu bir oteldi. Genel hizmetten memnun kaldım. Yurt dışından geldiğimiz için korktuğumuz gibi olmadı, ilgili ve alakalılardı. Konum ve lokasyon olarak güzel bir yerdeydi.