13973941Mayıs 2023
Mayıs
2023
Etstur
Arkadaş
Otelin yatağı güzeldi ortamı...
Otelin yatağı güzeldi ortamı güzeldi havuzu güzeldi. Personellerin ilgi alakası iyiydi. Otel konumuna rahat ulaştım. Evimde gibi rahat hissettiğim bir oteldi beklentilerimi de karşıladı.
Oteli fiyatı ve otoparkı...
Oteli fiyatı ve otoparkı yönünden tavsiye edebilirim. Fiyat performans oteliydi. Konum olarak rahat ulaşım sağladım, kendi aracımla gittim zaten. Otel beklentilerimi karşıladı. Daha iyi olabilirdi. Tekrar tercih etsem başka bir yeri tercih ederdim çünkü odamdan saç kurutma makinesi yoktu. Personellerin yaklaşımları güzeldi, ilgiliydi.
8,0
Servis takımları hijyenikti.
Saç kurutma makinesi benim için problem o yüzden puan kırıyorum. Havlu ve çarşaflar temizdi.
Mekan güzeldi. Oda kalitesi çok i...
Mekan güzeldi. Oda kalitesi çok iyi değildi tuvalet banyoda koku vardı çarşaflar yırtıktı. Odam kirli değildi. Giriş çıkış işlemleri sorunsuzdu. Kahvaltısı zayıftı çeşit olarak bir şey yoktu çok az koydukları börek vardı 4 parçaydı azdı alınmasın gibiydi.
4,7
Tavsiye etmiyor
İçecekler çeşit yoktu akşam üzeri çay istedik yoktu. Sadece çay içtik ürünler tazeydi.
Oda genişti konforu iyiydi. Oda pis değildi.
YÜZME
HİZMET
Personeller çok aşırı işiniz olmadı. Giriş işlemleri yardımcı oldular.
Otelin güzel bir hizmeti vardı...
Otelin güzel bir hizmeti vardı benim için çok kolay oldu özellikle rezervasyonu hızlıca yaptım ve güvenilir bir konaklama oldu teşekkür ederim. Personelleri ve temizlik olarak ortaydı.
8,5
Çok İyi
Tavsiye ediyor
Çok konforlu değildi gerekli hizmetler yoktu temiz değildi.
Otelin temizliği güzeldi...
Otelin temizliği güzeldi. Personellerin güler yüzlülüğü, ilgisi güzeldi. Nezih bir otel. Çok da bir beklenti içerisinde olmayanlar için güzel. Denize de yakın. Havuzun temizliği, ortamın güzelliği açılarından oteli tavsiye ederim. Konaklamamı da bir gün daha uzattım zaten.
Mükemmel
9,0
Çok İyi
YÜZME
HİZMET
Personeller tam teşekküllü değiller. İlgiliydiler.
Plaja çok yakın olması güzel...
Plaja çok yakın olması güzel. Sahipleri güleryüzlü insanlar. Hizmet olarak ise çok zayıf 4 gece konakladık ve 1 kere bile oda temizlenmedi. Odaya girdiğimizde kirli havlular da duruyordu. Banyoda bi gider yok o yüzden duşakabinden taşan su olursa gölleniyor ve kurumuyor. Saç kurutma makinesi yok. Plaja yakın olsun ucuz olsun temizlik hijyen önemli değil diyorsanız tercih edilebilir. Onun dışında pek tercih sebebi bir yer değil.
Otelde çok fazla vakit...
Otelde çok fazla vakit geçirmedik. Personellerle çok bir iletişimimiz olmadı. Konumu güzel miydi hiçbir fikrim yok. Giriş çıkış işlemlerim hızlıydı. Temiz bir tesisti.
Odayla ilgili bir sıkıntı son...
Odayla ilgili bir sıkıntı son günümde giderildi. Odalarda değişik bir koku vardı. Duştan su çok basınçsız geliyor dolayısıyla duş almak çok zor oluyor. Odalar konaklama süreniz boyunca temizlenmiyor. Mini buz dolabı çalışmıyor haber verdiğimde evet bozuk biliyoruz cevabı aldım. Ayrıca klimaların bakımları çok büyük ihtimalle yapılmamış kötü bir koku geliyor ve soğutması yeterseniz.