13439526Kasım 2022
Kasım
2022
Etstur
Çift
İşletme sahipleri cana yakınlar e...
İşletme sahipleri cana yakınlar ellerinden gelen her ımkanı sağladılar verdıklerı çevre ıle ilgili bilgiler doğruydu bir aile gibi ilgililendıler memnun edebilmek için ikramlarda bulundular arabaya kadar yardımcı oldu çalışanlar ilgililerdi.
Hobbit house çok renkli...
Hobbit house çok renkli , yaratıcı ve çok şirin bir yerdi, sahipleri çok samimi ve ilgiliydi, oda çok temizdi her şey mevcuttu , netflix bile vardı ☺️ kahvaltısı çok zengin , taze ve lezzetliydi , kesinlikle tavsiye ederim , harika bir deneyimdi.
İşletme sıcakkanlı bir...
İşletme sıcakkanlı bir işletmeydi. Çok güzel ağırladılar. Kahvaltısı muhteşemdi. Konumu sessiz sakin bir yer düşünenler için güzel bir yer etrafında gezilecek çok yer yoktu ancak otelin kendi imkanları dahilinde güzel bir yerdi.
Dört dörtlük bir yer oteldi...
Dört dörtlük bir yer oteldi. Yetkilileri olsun misafirler olsun çok iyiydiler. Personellerde dört dörtlüktü. Kendimizi sıcak bir aile evi ortamında gibi hissettik. Temizliği gayet güzeldi. Konumu olarakta çok güzeldi, merkeziydi.
Konum olarak urla ile çeşme...
Konum olarak urla ile çeşme arasında barbaros köyünde bulunmakta. Çalışanlar bugüne kadar gördüğüm en güler yüzlü insanlar. Kahvaltıları muazzam. Doğal köy ürünleri yiyorsunuz ve her şey sıcacık geliyor önünüze. Kafa dinlerken mutlu olmak istiyorsanız kaçırmayın. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Kesinlikle harika bir aile...
Kesinlikle harika bir aile işletmesi yeri. Sessiz sakin ve odalarda çok güzel ilgi alaka çok iyi herşey için çok teşekkürler bizim isteğimizi karşıladı kendi evimiz gibi rahattık. Çok memnun kaldık herkese tavsiye ederim pansiyonun içide dışı da çok güzel elinize emeğinize sağlık.
Otelde personeller sıcakkanlı...
Otelde personeller sıcakkanlı güler yüzlülerdi. Otelin otantik tarafı ve müze gibi olması güzeldi. Sıcak aile ortamı vardı. Ortam köy evi olduğu için çok fazla obje var temizliğe biraz daha dikkat edilebilirdi. Ancak odamız genel anlamda temizdi. Çarşaflarımız temizdi.
Butik bir otel, kendinizi...
Butik bir otel, kendinizi evinizde gibi hissedebilirsiniz. Personeller ilgili. Otantik bir tesis. Oldukça temizdi. Konum olarak her yere ulaşım rahat, merkezi bir yerde.