Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde yer alır.
Fiziksel bakıma ihtiyaç var...
Fiziksel bakıma ihtiyaç var. Oda ve cevre temizligine biraz daha dikkat edilebilir. Akşam yemeği seçeneği sunulabilir. Kahvalti gün gün değiştirebilir. Genel itibariyle fiyat performans olarak iyi denilebilir.
Rezervasyon yaparken...
Rezervasyon yaparken fotoğraflarda gördüğümüz odadan farklı bir oda verildi bize. Oda ek binadaydı ve resmen ardiye olarak kullandıkları odaya yerleşmek zorunda kaldık. Odada fön makinesi, tv, mini buzdolabı vs hiçbir şey yoktu. Gün ışığı bile zar zor giriyordu. Parayı girer girmez istedikleri için 2 gece konaklamak zorunda kaldık. Kahvaltı desen her şeyin en ucuzu seçilmiş zeytinler bile bozuktu. Sırf ucuz diye tercih etmiştik ancak keyfimizi kaçırdığıyla kaldı. Siz bizim gibi cimrilik etmeyip biraz daha paraya kıyın ve tatilinizin burayla zehir olmasına izin vermeyin.