13559258Ocak 2023
Ocak
2023
Etstur
Çift
Otel derli toplu butik bir...
Otel derli toplu butik bir oteldi. Küçük ama şıktı her şey elinizin altında ve kompakttı.
Genel olarak otelin yapısı...
Genel olarak otelin yapısı, büyüklüğü ve olanakları fazlaydı. Tesis genel anlamda temizdi. Personel ilgiliydi. Oda büyüklüğü yeterliydi.
Hizmet eksikliğinden dolayı...
Hizmet eksikliğinden dolayı kararsızım oda yeni ve temizdi. Balkona ufo istedik verdiler.
Ortalama
6,0
Kararsız
YÜZME
HİZMET
Girşte kahve ve çay koyuluyor odaya bunları sadece girişte koydular yenilenmedi. Normalde kahve cok içerim. 10 dan sonra mutfak kapalı kahve alamayacağımı söylediler. Çarşafları da günlük değiştiriyorlar mı bilemiyorum. Otelde hizmet eksikliği var.
Oteli tercih edecekler için her...
Oteli tercih edecekler için her şey dahil konaklamalarını tavsiye ederim. Denizi çok dalgalıydı. Otel konum olarak gayet güzeldi. Personeller güler yüzlü ve yardımseverdi.
Çalışan personeller inanılmaz ilg...
Çalışan personeller inanılmaz ilgisiz ve alakasız. Tatile gittik güler yüzle karşılayan bir personel yoktu. Müdür de size yardımcı olacağız dedi, olmadı 3-4 saat bekledik.
Çok Kötü
2,0
Tavsiye etmiyor
Hizmet yok, restoranda çalışanlar inanılmaz kaba ve kötü, yemekten keyif alamazsınız.
En rezil oteldi.
YÜZME
Personeller müsade etmedi, kullanamadık. Personelle kavga ettim. Kapalı havuzda, personel kafasına göre klor saatı uydurup bizi havuzdan çıkardı. Klor atılmıyordu. Başkaları giriyordu havuza.
HİZMET
Personelden azar işittik, bizi kovmadıkları kaldı. Öğlen havuza girilen saatte klor atacaklarını söyleyip bizi havuzdan çıkarıyorlardı.
Tesisin konumu merkezi yerde...
Tesisin konumu merkezi yerde olması güzeldi. Otel olarak gayet güzel bir oteldi. Yiyecek ve içecek kısmı çok güzeldi. Gayret memnun kaldık.