Oda temizliği ve konforu yeterli ...
Oda temizliği ve konforu yeterli değildi personeller sıcak kanlı değildi olumlu olarak aklıma gelen bir özellik yok.
Oda kesinlikle başarılı dolaba...
Oda kesinlikle başarılı dolaba su koyulması havlu her şey güzel ve düşünceli bir tek priz sıkıntısı var o kadar yemek olarak kahvaltı çok soluktu o kadar o manzaraya o kahvaltı sönük kaldı sanırım.
Müdür altuğ beyin ilgisine ve...
Müdür altuğ beyin ilgisine ve kibarligina çok teşekkürler... Ayrica temizlik görevlisi bayan fatma hanimada işini tam yaptığı için tskrler.
Yeni bir oda verilmeden önce...
Yeni bir oda verilmeden önce şampuanların odaya bırakılması önemlidir bu unutulmamalıdır , şampuan saç kremi ve duş jeli yoktu.
Otel berbat iki günlük...
Otel berbat iki günlük rezervasyon yaptirmamiza rağmen ilk gece kaldık ki o da mecbutiyetten ikinci gün ayrıldık otelden iki günlük ücret ödedik gece kaldık terkettik oteli. Siz tatil nasıl geçti diyorsunu. Ets gruba artık inanmam ve bundan sonra sizinle asla çalışmam.