Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
Hijyene dikkat eden bir tesisti...
Hijyene dikkat eden bir tesisti, yemekleri çok iyiydi, personelleri çok iyiydi girişimizden çıkışımıza kadar ilgi alaka gösterdiler. Tesisin her şeyi güzeldi.
Vermiş olduğum paraya değmedi 2 y...
Vermiş olduğum paraya değmedi 2 yada 3 odası olan otelde kalsaydık da aynı olurdu türk hamamı havuzu hiçbir şeyden faydalanamadık. Pandemiyi anlıyorum her yerde pandemi var ama dediğim sevgilime süpriz yapmak için gelmiştim. Sakin bir oteldi . Sakin bir oteldi butik otel gibiydi beş yıldızı nasıl almış anlamadım. Ana restoranı vardı dekorasyonu güzeldi. Fotoğraflarla gerçek çok farklıydı fotoğraflarda iskelesi güzel görünüyordu. Ben sizden aldım sizden almayanlar daha uyguna geliyordu. Ben ya sizden yada joly turdan almışımdır daha uygun olur diye ama bunlardan dolayı günümüzü bile uzatmadık.
FİYAT / PERFORMANS:
Çok Kötü
7,3
İyi
Tavsiye etmiyor
Açıkçası çok iyi değildi. Lezzetli bulmadım pişirme tarzları vardı etler çok iyi değildi. Kahvaltı çok vasattı oda kahvaltı aldığımada pişman oldum.
Gayet iyiydi. Özel oda seçmiştim verdiğim paranın karşılığı yoktu mini bar ekstra ücrete dahildi. Küvet yoktu.
YÜZME
HİZMET
Zaten otel bom boştu ona rağmen yeterince ilgi alaka yoktu.