13313448Ekim 2022
Ekim
2022
Etstur
Aile
Çok memnun kaldık kesinlikle...
Çok memnun kaldık kesinlikle tavsiye ederim. Bir kere hizmeti, çalışanları çok ilgiliydi. Odaları çok güzel, otelin kendisi de çok güzeldi. Bir günden fazla kalınması gereken bir tesisti.
Çok keyifli doğal ve yemeklerin k...
Çok keyifli doğal ve yemeklerin kaliteli olduğu bir otel. Özellikle bahçesinde keyif yapmak olağanüstü keyifli. Çalışanlar da son derece güler yüzlü ve iyiler. Yemeklerin de kaliteli oluşu oteli son derece kaliteli kılıyor. Bence otelin tek eksiği bize verilen odanın bir hayli küçük olması. Odada iki kişi zor ayakta durabiliyor, odada oturup keyif yapmak zaten imkansız.
Oda çok biçimsizdi. Rahatsızdı. B...
Oda çok biçimsizdi. Rahatsızdı. Banyosu çok dardı. Olmamıştı. Restoranı çok iyiydi ama otel kısmı olmamıştı. Gece 11. 30 da çıktık. Resepsiyonda kimse yoktu. Başkasını bulduk, anahtarı ben vereyim dedi. Başka adamın anahtarını verdi. Hijyen olarak da hoşuma gitmedi. Küçücük odayı mobilyayla doldurmuştu. Askı bile yoktu. Eşim dolabın kapağına astı. Uygulamanızda tarif edilen otelle alakası yoktu. Konum olarak normaldi.
Kötü
6,7
Ortalama
Tavsiye etmiyor
Klozetin bile kapağını küçük yapmışlardı. Hijyen takıntısı oluştu. Dardı. Konfor olarak gece geç saatte gittik, uyuduk uyandık.
YÜZME
HİZMET
Restorandaki iyiydi. Akşam resepsiyonda kimse yoktu ilgili. Valede de aynısı oldu. Gece geldik aracı park ettik. Çıkarken anahtarı aldım gittim. Ne gelen var ne giden. Başkası benim aracımı da alabilirdi.
Tesis konum olarak güzel bir...
Tesis konum olarak güzel bir mevkide. Otel inanılmaz güzel. Çalışanlar güleryüzlü ve yardımsever. Restoranı çok başarılı. Şefi harikalar yaratıyor. Alkan bey yemek seçimi ilgi ve alakasıyla harika bir kişi. Yolunuz geçerse muhakkak uğrayın derim.
Tesis çok güzel. Odaları da şık. ...
Tesis çok güzel. Odaları da şık. Bahçesi hatika. Sadece temizlik yapılmasını istiyorum diye bildirmeniz gerekiyormuş. Yoksa pandemi nedeniyle temizliğe gelinmiyor.