CANCAK2Kasım 2022
Kasım
2022
Etstur
Çift
Genel hizmetten memnun kaldım...
Genel hizmetten memnun kaldım. Taş yapısı ve mimarisi güzeldi. Sıcak ve konforlu bir ortamı vardı. Kahvaltısı lezzetli ve çeşitliydi.
Mükemmel
9,3
Mükemmel
Tavsiye ediyor
Sıcak ve konforlu bir ortamı vardı. Sadece odanın içinde mini bir buzdolabı olmuş olsaydı daha iyi olurdu.
Tesis güzeldi , kahvaltıda...
Tesis güzeldi , kahvaltıda kapalı alanda yer bulmak sıkıntı oluşturdu , odalarda ekstra havlu olsa iyi olur, ayrıca odamızdaki jakuzi çalışmıyordu jakuzi parası ekstra ödememize rağmen keyfini yapamadık.
Karşılamaları hoştu. Odaları güze...
Karşılamaları hoştu. Odaları güzeldi. Personelleri güler yüzlülerdi. Temiz bir oteldi. Konum olarak çok güzeldi, merkeze yakın gibiydi.
Bornoz yok oda 102, resepsiyonun...
Bornoz yok oda 102, resepsiyonun karşısında olduğu için çok gürültülüdür. Odayı temizlemediler boş şampuan. Küçük buzdolabı yok.
Çalışanlar ilgili ve...
Çalışanlar ilgili ve güleryüzlüydüler oda kahvaltı şeklinde bir otel kahvaltı gayet yeterliydi yalnız tatil için kapadokya tercih edilecekse mutlaka rehber ile geziye katılmalarını öneriyorum çünkü diğer türlü hiçbir şey anlamadan geri dönerler.
Otel konum itibarı ile mükemmel ...
Otel konum itibarı ile mükemmel bir yerde manzarası harika işletme sahibi gülsüm hanım çok ilgili herşey için teşşekürler.
Güzel bir karşılama yaptılar...
Güzel bir karşılama yaptılar. Jakuzileri çok temizdi. Starbcuks kahveye kadar hepsi tesis içinde var. Çok memnun kaldık.