13552535Ocak 2023
Ocak
2023
Etstur
Çift
Oteli ben sadece yatmak için...
oteli ben sadece yatmak için kullandım başka bir şey yapmadım bir şeyini kullanmadım otelin olumlu olarak da bir şey diyemiyorum çünkü sadece gece yattım.
Öyle bir oda verdiler ki telefon ...
Öyle bir oda verdiler ki telefon bile yok . Odanın içinde kımıldayamadık çok küçüktü. Baska önemli bir şey yoktu yani otelde kahvaltıda çeşit yok . Yalnız personel çok iyi . Resepsiyon çok güler yüzlü ve anında çözümcül . Gürültü vardı zaten fabrikanın yanı bir otel memnun kalmadım.
Ortalama
5,3
Tavsiye etmiyor
Çeşit yoktu . Lezzet iyi değildi.
Banyo da bir şey çalışmıyor . Dus aldık sular cıkıyor . Temziliğide kötüydü.
Temiz bir tesisti. Sıcakkanlı...
Temiz bir tesisti. Sıcakkanlı bir oteldi. Otel konum olarak iyiydi. Kendine ait otoparkı vardı. Otele giriş çıkış işlemleri kolaydı.
Mükemmel
8,0
İyi
Tavsiye ediyor
Kahvaltı çeşitliliği çok fazla yoktu. Lezzet olarak güzeldi.
oteldeki en kötü odayı verdiler. ...
oteldeki en kötü odayı verdiler. Oda da koltuk yoktu. Temizlik olarak yetersizdi. Oda büyüklüğü yeterliydi. Yatak eski ve rahatsızdı. Odanın boyası akıyordu. Tesis ile ilgili olumlu bir özellik yoktu.
Kötü
6,0
Tavsiye etmiyor
Tesiste asansör bozuktu. Odalar...
Tesiste asansör bozuktu. Odalar temizlik olarak yetersizdi. Sifon bozuktu ve klozet kapağı kırıktı. Aileler için uygun bir tesis değildi. 2 oda ve 2 aile kaldık. Ama memnun kalmadık. Konum olarak iyiydi.
Çok Kötü
5,3
Tavsiye etmiyor
Odalar temizlik olarak yetersizdi. Sifon bozuktu ve klozet kapağı kırıktı. Oda büyüklüğü yetersizdi. Yataklar rahatsızdı.
YÜZME
HİZMET
Personel ilgiliydi. Ama yapılması gereken asansör tamiri ve odadaki sıkıntılar giderilmedi.
Saunalarının hamamlarının...
Saunalarının hamamlarının olduğundan bahsediyorlardı. Akşam 9 gibi kapanması gerekirken 8 gibi gittim yine kapalıydı. Kuru temizlemeye eşyalarımı verdiğimde yine lekeli ve kirli aldım. Olumlu hiç bir özelliği yoktu. Çarşaflar ben söylediğimde değişti onun haricinde değişilmedi.
Kötü
6,7
Ortalama
Tavsiye etmiyor
Çarşaf ve pike söylemem üzerine değiştirildi. Bu nedenle 3 veriyorum. Oda konforluydu.
YÜZME
HİZMET
Oteli beğenmediğim için personellere de 3 veriyorum.