Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
13155404Eylül 2022
Çift
Eylül
2022
Etstur
Çift
Sessiz ve sakin bir oteldi...
Sessiz ve sakin bir oteldi. Hizmeti iyi bir tesisti. Yemekleri güzel bir oteldi. Odası güzeldi. Dört gece kaldım ve otel güzeldi. Personeller çok terbiyeliydi.
Tesisin konumu kolay ve herkesin...
Tesisin konumu kolay ve herkesin bulabileceği bir yerde personeli gayet cana yakın ve iyi insanlar yemekleri çok güzeldi ve hizmet te hiç bir sıkıntı yok bizi üzen tek şey otel sahibi de orda kaldığı gündüz saat:11:00 çocuk havuzda bağırıyor eğleniyor diye bizi uyarması ancak 1 gün sonra yemek bölümünde sabah saat 8:00 de gürültü yapan bayan arkadaşlara ağzını açmaması bizi üzdü biz oraya sadece çocuğumuz için gittik o eylesin diye ama personeline çıkan yemeklere oda temizliğine diyeceğimiz hiç birsey yok çok güzel bir yer.
Pansiyonun bir tık üstü otelin bi...
Pansiyonun bir tık üstü otelin bir tık altındaydı yemekler güzeldi. Snack barda çok çeşit yoktu. 4 gün kaldım tekrarlayan yemekler vardı. Lezzet iyiydi. Bina çok eskiydi. Otelin elden geçirilmesi lazım. Oda temizliği güzeldi. Kanalizasyon kokusu sorunu var. Havuzunda sıkıntı yoktu. Sözleşmede aktivite var yazıyordu ama hiçbir aktivite düzenlenmedi. Konaklama dışında yapılacak bir şey yoktu. Tavla da yoktu. Sözleşmeye uyulmadı. Denizi çok güzeldi. Şezlonglarda minder yetersizdi. Çalışanlar öğrenciydi. Sorun yaşamadık. Yardımcı olmaya çalıştılar. Deneyimli personel çalıştırılabilirdi. Olsa iyi olur.
Fiyat performans olarak iyiydi...
Fiyat performans olarak iyiydi. Denize yakınlığı iyiydi. Denizi temizdi. Yemekleri de lezzetliydi. Sabah kahvaltısı standarttı.
Yazmış olduğumuz bu metin...
Yazmış olduğumuz bu metin; 02-05 eylül 2022
tarihli tatilimizde rezervasyonumuzu yaptırdığımız 8 double, 1 dört kişilik
toplam 20 yetişkin, 3 çocuk müşterinizin (ziyaretçinizin) gönül ve fikir birliği
ile kaleme alınmıştır. Tatilimize başladığımız saat ve gün itibari ile görevlerini eksiksiz yerine getiren resepsiyon bölümünde görevli k. Maraş 'lı
beyefendi ye, ağırlama ve ikram bölümünde görevli metin bey 'e, ismini
hatırlayamadığımız hijyen'den görevli iki hanımefendi 'ye de teşekkür ederiz. Başta siz
profesyoneller çok iyi bilirsiniz ki tatilin ilk günü gerek müessese
(turizm'ci) için gerekse tatilci (turist) için çok önemlidir. Bu bağlamda öğlen
saatine kadar herşey yolundaydı. Lakin tesis yetkilisi ile tanışana kadar. Daha
sonrasında da istanbul 'dan telefon ile şahsımı P**** hanım'a şikayet edip alkol tüketimini saymakta hiçbir eksiklik hissetmeyen... Turizmciler; sezon fiyatlamalarını yaparken her türlü kriteri göz önüne alarak değerlendirmede bulunup organize
olurlar. Ki bu bazen turizmcilere büyük karlılık sağlar. Bizim için de kabul
gören bir unsurdur. Kısacası; yumuşak bir tabir ile \yerine getiremeyeceği
hizmeti taahhüt edemezler\.. Canımız istediğinde ücreti mukabili siparişini
vermiş olduğumuz hamburgeri ve yanındaki kağıt bardaktaki birayı nasıl sahilde yiyip içebiliyor isek, snack
ikramlarınızında sahilde aynı şekilde tüketimi hiçbir sıkıntısı olmaması gereklidir. Parası ile alınan herşey aynı
özellikteki kağıt tabakta sahil kenarında tüketimi serbest, taahhüt
ettiğiniz ikramların bedelsiz olması münasebeti ile yasak olması fikren ilk çağ
fikrinden başka birşey değildir. Tesisinizin neden sezon bitmeden önce kapanmak zorunda kalıyor olması sizleri
ilgilendiren bir konudur. Lakin; isimlerini paylaşamayacağımız öncesinde ve
sonrasında çalışan elemanlarınızın da bizlerle paylaşımları gerçekten bu güzel
tesisiniz ve tesisleriniz adına çok manidardır. Biz gelecek sezon ile ilgili aynı tesiste
hangi tarihte tatil yapabiliriz programları yapıyor iken, ist. irtb. Bürosunu
tenzih ederek, köhne zihniyet karşısında \bir daha asla\ kararını almış
bulunmaktayız. Makamlar, tesisler ve liderlikler gelip geçicidir
Beklentileri düşükse tavsiye...
Beklentileri düşükse tavsiye ederim. Denizi güzeldi. Giriş çıkış işlemleri hızlıydı. Personeller iki kişi dışında ilgili değildi. Temiz değildi. Yemekleri kötüydü.
FİYAT / PERFORMANS:
Kötü
6,0
Tavsiye ediyor
Çeşit vardı. Lezzetli değildi.
Oda geldiğimizde temizdi bir daha temizlenmedi. Eşyalar eski ve tozluydu. Oda genişti.
YÜZME
HİZMET
Tavırlarını beğenmedim. Nasıl olsa iki üç gün sonra tesis kapanacak diye kendi aralarında konuşuyorlardı. Sahibinin personellere benim duyacağım şekilde bağırıyordu.
Denizi için gidiyorum ama otel...
Denizi için gidiyorum ama otel eskiydi bakıma ihtiyacı var. Denizi güzeldi, temizdi. Mavi bayraklı plajdı. Odası konforlu değildi. Ulaşımı aracımla gittim, iyiydi. Beş veya altı senedir gidiyorum.
Her şey dahil ama otelde limon...
Her şey dahil ama otelde limon yok. Votka için meyve suyu yok. Ücretli bardan içecek isterseniz en iyisi sizsiniz. Günlük temizlik yapılmıyor illaki belirtmeniz gerekiyor. Çay saatlerinde çıkan tek şey pastaneden alınan kuru pasta.