Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
Rahat ve konforlu bir oteldi...
Rahat ve konforlu bir oteldi. Personeller güler yüzlülerdi. Otel temizdi. Sadece oda içerisinde yalıtım yoktu çok ses geliyordu.
Personelleri güler yüzlü...
Personelleri güler yüzlü olmaması beni çok sinirlendirdi. Çok temiz değildi, yatak üzerinde lekeler vardı,yastıkta saç vardı. Kahvaltısı iyiydi. Odaları güzeldi ve ferahtı.
FİYAT / PERFORMANS:
İyi
6,7
Ortalama
Tavsiye ediyor
Kahvaltısı güzeldi.
Banyoda sabun,saç kremi yoktu,sadece şampuan vardı. Genişliği iyiydi.
Sitede sigara içilmeyen oda...
Sitede sigara içilmeyen oda tercihi olmasına ve işaretlememize ve girişte ısrarla söylememmize rağmen berbat sigara kokan odaya verildik. Dört duvarın iki buçuğu cam olan oda verildi doğalgaz çalışmıyor klima eski kendini işitmiyor çocukta bizde hasta olduk. Sitede çocuk seçeneği olmasına rağmen çocuk yatağı yada ayrı kanepe yok büyük yatak varmış😀😀. Kahvaltı 5 üzerinden 2. . Geçmişte bu otelde 2/3 kez kaldığımdan sitedeki kötü yorumlara dikkate almamıştım ama yanlış yapmışım. Tek güzel tarafı kızılaya yakın olması.
Personel güler yüzlü ve...
Personel güler yüzlü ve yardımsever, odaların dekorasyonu kullanışlı, televizyonda problem vardı kullanamadım, kahvaltı otelin konforuna yakışmayacak derecede kötü, otel genel olarak merkezi ve temiz.
Aile odasında kaldık gayet...
Aile odasında kaldık gayet temizdi personel de gayet iyiydi kahvaltı yeterli ve çeşitli idi otopark problemi yoktu sadece oda da giymek için tek kullanımlık terlik eksikti kesinlikle tavsiye ederim.