Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
13616450Ocak 2023
Aile
Ocak
2023
Etstur
Aile
Tesisin konumu çok güzel fakat...
Tesisin konumu çok güzel fakat sokak köpekleri çok fazla. Etrafta başıboş köpekler yüzünden biraz tedirgindik. Ocak ayı içinde gidilebilecek en iyi yer. Manastır yolunu gezmenizi tavsiye ederim.
Ben bu oteli herkese tavsiye...
Ben bu oteli herkese tavsiye ederim herşeyiyle 10 numara temizlik, personellerin ilgisi, yemekler herşeyden çok memnun kaldık ben de bir daha giderim.
Otelin bazı kısımlarında wi-fi çe...
Otelin bazı kısımlarında wi-fi çekmemesi dışında her şey mükemmeldi. Adada konaklamak isteyenlere hiç düşünmeden tavsiye ederiz.
Temiz bir oteldi. Kahvaltısı da i...
Temiz bir oteldi. Kahvaltısı da iyiydi. Konumu biraz merkeze uzaktı sıkıntı olabilir. Oda iyiydi resimde görüldüğü gibiydi.
Personellerinden meliha hanım...
Personellerinden meliha hanım çok sıcakkanlıydı. Otel fotoğraftakinin aynısıydı. İlgi çok iyiydi. İnsan kalitesi iyiydi. Konumu çok iyiydi.
Otel konum olarak çok güzel bir ...
Otel konum olarak çok güzel bir yerde. Adaya iner inmez otobüsler ile tam kapısının önüne ulaşım sağlayabilirsiniz. Otel de çalışan insanlar çok içtenler, gün içerisinde aradığınız her saat de size destek sağlıyorlar. Sabah kahvaltısı ve bahçe ortamı çok keyifli. En üst kattaki suit oda ise inanılmaz bir oda. Manzarası ve jakuzisi için bile gidebilirsiniz. En kısa zamanda tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum.