13137676Eylül 2022
Eylül
2022
Etstur
Tek
Otelin konumu iyi osmanbey...
Otelin konumu iyi osmanbey metrosuna yüz metre uzaklıkta oda kahvaltı çalışan bir otel için halaskargazi caddesi gibi merkezi bir konumda bulunması sebebiyle otel tercih edilebilir tek sıkıntı iki kişilik oda ve lavabosu biraz dar.
Yatakların yenilenmesi...
Yatakların yenilenmesi gerekiyor kahvaltı daha zengin olmalı otel konum olarak merkeze çok yakın çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlü sorunlar çözülürse herkese tavsiye edilebilir.
Bekledigimiz hizmeti alamadık...
Bekledigimiz hizmeti alamadık. Otelde su yoktu. Olumlu olarak resepsiyondaki arkadaşlar yardımcı oldular. Oda fotograflardaki gibi degildi ilk gittigimizde.
Konum olarak mükemmel, metro...
Konum olarak mükemmel, metro istasyonu yanı başında. Merkezi konumda olmasına rağmen sessiz bir gece uykusu için ideal. Kahvaltı tabağı idare eder. Temizlik iyiydi. Odada kettle, çay ve şeker vardı.