13612011Ocak 2023
Ocak
2023
Etstur
Çift
Tertip ve düzenliydi. Temiz bir...
Tertip ve düzenliydi. Temiz bir tesisti. Personeller de güler yüzlüydü. Aile ortamı vardı. Konum olarak ta çok iyiydi.
Tesisin yorumlarına bakarak...
Tesisin yorumlarına bakarak gitmeye karar verdim ancak malesef korkunç bir deneyimdi bizim için. Sıcak su yoktu duş alamadık, kirli kirli uyumaya çalıştık. Verilen odanın havası berbattı, küçücük bir pencere bina boşluğuna bakıyordu hiç hava almıyordu bu yüzden rahat uyuyamadık. Keşke biraz daha fazla verip daha düzgün bir yerde kalsaydık dedik. Çalışan görevli gayet nazikti ancak malesef otelde kalmak için geçerli bir sebep değil.
Konum olarak çok iyiydi. 1 gün...
Konum olarak çok iyiydi. 1 gün konakladığım için çok fazla değerlendirme şansım olmadı, uyumak için kullandığım için temizdi diyebilirim. Çalışanlar da yardımcı oldu.
Çok lüks bir otel değildi...
Çok lüks bir otel değildi. İdareten kısa zamanda konaklamak isteyenler için gidilebilir. Sadece oda sağlanan bir hizmeti vardı. Balkonlu odada kaldık. Odada yerler, banyo ve balkon kirlilerdi. Konum olarak çok iyi ve çok merkeziydi. Her yere yürüyerek ulaşım sağlanabiliyordu.
Bence fiyat-performans...
Bence fiyat-performans bakımından 10 numara. Oda, banyo, balkon temizdi ve düzenliydi. Çalışanlar güler yüzlüydü. Tavsiye ederim. Yemek yemediğim için yemek kısmını değerlendirmedim.
Otoparkı yoktu. Gerçi kadıköyün g...
Otoparkı yoktu. Gerçi kadıköyün göbeğinde otoparkı nereden bulacağız da. Çevresinde de otopark bulamadık. O fiyata bostancı dedemanda kalmıştım. Merkezi bir konumdaydı.
Kesinlikle rahatsız edici bir...
Kesinlikle rahatsız edici bir şey yoktu. Temizliği güzeldi. Çalışanları gereğinden fazla ilgiliydi. Konumu itibariyle çok iyi bir yerdeydi.