Tadilat nedeni ile kahvaltımız yok dediler fakat rezervasyon yaparken kahvaltı gözüküyordu ben akşam tesise giriş yaptım en azından akşam bana bilgi verebilirlerdi.
YÜZME
HİZMET
Kahvaltıda sıkıntı yaşadım. Personellerden de bir tane bayan vardı hatasını kabul etmiyordu. Kahvaltıyı sorduğumda bana isterseniz tabak getireyim dedi sonuçta hoş değildi bunu söylemesi. Sonuçta biz oraya konaklamaya gittik kahvaltısı olması gerekiyordu olmasada bunun açıklanması gerekiyordu. Kahvaltı getireyim getirebilirim gibi sözler hoş değildi sonuçta kahvaltı ya vardı ya da yoktur.
Tadilattaydı otel biraz...
Tadilattaydı otel biraz. Kahvaltısından memnun kalmadık pek çeşit olarak azdı. Genel olarak memnun kaldım. Personelleri ilgiliydi. Konfor olarak rahattı.
İyi
7,3
İyi
Tavsiye ediyor
Kibrit kutusu boyutunda peynir ve helva vardı. Kahvaltı çeşitleri yetersizdi.
Odada kahve vardı fincan yoktu. Su yoktu. Kaşık yoktu şeker yoktu. Çay yoktu. Konfor olarak rahat ettim ev gibiydi. Ama eksikler vardı.
Otel fiyat performans olarak...
Otel fiyat performans olarak çok iyi konumu güzel havaalanına çok yakın kahvaltısı fena değil odalar temiz personel güleryüzlü ilgili yani tekrar konaklayabileceğim bir yer memnun ayrıldım.
üyesi tarafından bırakılmıştır.