Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
Fiyat performas olarak sıkıntı yo...
Fiyat performas olarak sıkıntı yoktu iyiydi. Televizyonda sıkıntı vardı arap kanalları vardı sadece. Konumu şehir merkezindeydi iyiydi. Oda da sıkıntı yoktu hiç sıkıntı görmedim.
Kız arkadaşımla eğlenceli bir tat...
Kız arkadaşımla eğlenceli bir tatil geçirdik personel resepsiyon görevlileri çok iyi çok güleryüzlüydü teşekkür ederim start otel.
Otel konumu çok iyi. Fiyat...
Otel konumu çok iyi. Fiyat olarak da antalya otellerine göre çok iyi. Çok hijyenik değildi ve eski bir otel fakat fiyat performans olarak iyi.
Konum merkeze yakın, gayet iyi...
Konum merkeze yakın, gayet iyi. Resepsiyon ender bey, rezervasyonum var dedim evet acentadan almışsın dedi. Sanki kötü bir şey yapmış gibi hissettim. Ütü istedim ütüyü verirken altından su akıyordu. Belki çok su koymuşlardır dedim. Kendim çok az su koydum yine altından akmaya başladı. Hemen fişten çıkarıp geri götürdüm. İş için oradaydım. Valizimde 10 adet gömlek vardı. Birini bile ütüleyemeden ayrıldım. Diğer personellerden mustafa, kemal bey ve sanırım ramazan beydi, çok ilgili ve güleryüzlüydüler.