Konum çok iyi lara tarafında...
Konum çok iyi lara tarafında mekanlara yakın. Ulaşımı kolay. Fiyatına göre çok uygun bir otel. Arka bloktaki odaları tavsiye etmem.
Tek kelime ile berbat bir otel...
Tek kelime ile berbat bir otel. 30. 10. 21 tarihinde tek gece konakladığımız otelde hijyen koşulları asla yoktu. Pandemi koşullarında lavaboda sabun bile olmaması trajikomik. Odalar rutubet kokuyordu. Balkonda kola ve ayran kutusu çöplerini görünce şoke olduk. Rezervasyonda double yatak diye belirtmiş olmamıza rağmen single yataklı oda verildi. En kötüsü de kahvaltıya 10 dakika geç kaldık diye kahvaltı bitti demeleri. Bir sağlık çalışanı olarak asla tavsiye etmiyorum. Bu fiyata çok daha hijyenik ve konforlu bir otelde konaklayabilirsiniz. Hiç kimseye tavsiye etmem.
Tek kelime ile rezalet bir...
Tek kelime ile rezalet bir otel. 30. 10. 21 tarihinde tek gece konakladığımız otelde hijyen koşulları asla yoktu. Pandemi koşullarında lavaboda sabun bile olmaması trajikomik. Odalar rutubet kokuyordu. Balkonda kola ve ayran kutusu çöplerini görünce şoke olduk. Rezervasyonda double yatak diye belirtmiş olmamıza rağmen single yataklı oda verildi. En kötüsü de kahvaltıya 10 dakika geç kaldık diye kahvaltı bitti demeleri. Bir sağlık çalışanı olarak asla tavsiye etmiyorum. Bu fiyata çok daha hijyenik ve konforlu bir otelde konaklayabilirsiniz.
Genel olarak temiz ve hijyenik...
Genel olarak temiz ve hijyenik bir tesisti. Personel saygılıydı. Kahvaltısı güzeldi. Otel konum olarak ulaşılabilirdi.
Konumu lara''da merkezi bir...
Konumu lara''da merkezi bir yerde. Otel destekleyici davrandı plajlara giderken ulaşım konusunda, oldukça ilgililerdi. Temiz bir tesis, her gün havlu değişti odamız her gün temizlendi.
Merkeze yakın temiz bir oteldi...
Merkeze yakın temiz bir oteldi. Güvenle konaklanabilir bir oteldi sadece odadaki banyo yenilenmesi gerekiyor. Personeller ilgili ve alakalıydı.
üyesi tarafından bırakılmıştır.
üyesi tarafından bırakılmıştır.