Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
3845941Ağustos 2022
Aile
Ağustos
2022
Web
Aile
Eger yatacak yer ve ne olursa...
Eger yatacak yer ve ne olursa yerim derseniz tercih edin lütfen. Yoksa otel kalınacak gibi değil.
Otelde 3 gece konakladım ve...
Otelde 3 gece konakladım ve hayatımın en kötü konaklamasını yaşattı bu otel. Fiyatına göre saray beklemiyorduk ama temizlik diye bir şey yok. Odalar berbat. Çarşaf değiştirtmek için 2 gün uğraştım. 2 günde bir çarşaf değiştiğini söyleyen işletme sahibi -bu benim 3. Günüm çarşaf değişmedi-dememe rağmen temiz çarşaf yok diyerek çarşaf göndermedi. işletme sahibine odayı temizletsin diye anahtarı bıraktım akşam geldiğimde oda aynen bıraktığımız gibiydi. Yemek yiyecek masa bulamıyorsunuz masa eksik. Odamızı karıncalar bastı( fotolarını ekledim). Odada tv yoktu. Özellikle bungalow diye verdikleri odalar tam bir fiyasko. Tek artısı yemekleri fena değildi ev yemekleri yapıyorlar. Sahili de derin ve dalgalı idi. Beraber kaldığımız aileler de memnun değillerdi. Anlayacağınız işletme sahibi para gitmeden para gelsin istiyor ama bence bir daha gidenin uğramayacağı bir yer.
Kesinlikle önermem çok kötü bir ...
Kesinlikle önermem çok kötü bir yer rezil olmak istemiyorsanız kesinlikle buraya gitmeyin resimdeki odalar ile verdikleri odalar çok farklı insanları kandiriyorlar konaklamadan eve döndük malesef başka bir oda teklif ettiler oda inşaat halinde ve yatakları bile daha konmamıştı rezervasyonu otel yönetimi iptal ettirmedi resimlere aldanmayın lutfen resimlerde gözüken oda dan sadece 1 tane varmış.
misafiri tarafından bırakılmıştır.