13634976Ocak 2023
Ocak
2023
Etstur
Çift
Anemon otel güzel bir otel...
Anemon otel güzel bir otel türkiye'nin her şehirindeki otelinde kalıyorum . Personel iyi haricinde pahalı. Böyle kampanya yaparsa arkadaşlarımızada öneririz.
Otel odasının anahtarı 1 gece...
Otel odasının anahtarı 1 gece kalmama rağmen 4 kez değiştirmek zorunda kaldım. Aynı otelde on senedir kalıyorum ama bu sene hiç memnun kalmadım. Eskimiş, müşteri kalitesi çok düşmüş. Havuzu çok kalabalık. Havuz işletmesinin yemekleri çok kötü. Olumlu yönü olarak temiz bir tesis. Personel yaklaşımı iyi. Yiyecek içecek hizmetleri güzeldi.
Ortalama
8,0
İyi
Kararsız
YÜZME
Havuz imkanları çok kötü. Kalabalık bir havuzu var ve temiz değildi.
Kaldığımız odanın tavanı örümcek ...
Kaldığımız odanın tavanı örümcek ağları ile kaplıydı, tek bir tane değil bütün tavan diyebilirim, yerler uzun süredir süpürülmemiş gibiydi.