11284287Ocak 2023
Ocak
2023
Etstur
Aile
Tesis çok iyiydi ama çalışan...
Tesis çok iyiydi ama çalışan personellerin davranışları çok kötüydü. Tesise girişimizde bizi yarım saat beklettiler. Nedenleriyse rezervasyonumu etsturdan yaptım diye oldu. Sistemde rezervasyonumu gördüler ama sanki bizi tesise almamak konaklatmamak istediler. Ben çift kişilik oda ve üç kişilik oda tutmuştum. Üç kişilik odamızla ilgili sorun yarattılar. Tesisten çıkarken tekrar bir odanın parasını istediler. Bana sistemde gözükmüyor dendi. Bende onları uyarmak durumunda kaldım. Bu nedenden dolayı beni bir saat çıkışta beklettiler ama herhangi bir harici para vermedim. Reservasyon detaylarına baktılar. Tesis temizdi ve güvenli bir tesisti. Aile konaklamalarına uygun bir tesisti. Tesis çok güzel ama çalışan personeller orada olduğu sürece ne kadar güzel olur bilemem. Tesisin konumu hakkında ben diyarbakırda yaşıyorum zaten benim iş yerime yakın fakat çok merkezi bir konumda değil. Kendi aracımla ben ulaşım sağladım. Aracı olmayan misafirler için biraz zor olabilir önünden geçen minibüs var fakat toplu taşıma araçları açısından alternatif bir tesis değil.
Mükemmel
6,7
Ortalama
Tavsiye etmiyor
Makarna yedik. Makarna fena değildi. Biz makarna istedik. Lezzetliydi.
İyiydi.
YÜZME
HİZMET
O gün her şey sanki beni bulmuş gibiydi. Çalışanlar aksiydi. Daha onceden esturdan çok konaklamam oldu etsturdan memnunum ama sanki tesis benim konaklamamı istemiyordu.
Mükemmel bir otel ne zaman...
Mükemmel bir otel ne zaman diyarbakıra gitsem hep o tesiste kalırım. Yaşam alanı çok iyi bence arka tarafındaki kafesi oturma ortamı iş toplantılarına çok uygun. Personeller de bu konuda biraz olanak tanıyor yardımcı oluyorlar. İş seyahatleri için genel olarak uygun bir tesisti. Otel ulaşılabilir kolay bir konumdaydı.
Mükemmel
7,3
İyi
Tavsiye ediyor
Ortalama bir kahvaltıydı açık büfeydi.
Daha iyi odalarda kaldığım için puan kırıyorum. Hayır sadece bu otelin odaları için değil başka otel odalarıyla kıyasladığımda üç puanlık bir odaydı. Çok yattığım yerle işim olmuyor ama genel olarak temizdi.
Fiyat olarak yüksekti. Fiyata...
Fiyat olarak yüksekti. Fiyata göre performans düşüktü. Otel içindeki yemekler ve minibar ücretleri yüksekti. Tesis genel anlamda temizdi. Konum olarak uzaktı. Ama sessiz ve sakin bir tesisti.
Ortalama
8,7
Çok İyi
Tavsiye etmiyor
Kahvaltı açık büfeydi. Kahvaltı lezzet olarak yetersizdi. Çeşit alarak iyiydi. Akşam yemeğini beğendik. Yemekler ve minibar ücretleri yüksekti.