3450947Eylül 2022
Eylül
2022
Odamax
Aile
Otel fiyatına göre idare eder...
Otel fiyatına göre idare eder ama gece yolun karsısındakı eglence mekanının sesi tam bir eziyet. Sırf bu yuzden bır daha gitmem.
Yatak bozuk çok kötü uyumadım kl...
Yatak bozuk çok kötü uyumadım klimayı kullanmadım çok gürültü çıkarıyordu uykumu kaçırdı benm oda böyleydi acil yapılması lazım.
İyi bir aile ortamı vardı...
İyi bir aile ortamı vardı. Müşterileriyle de ilgileniyorlardı. Yemekleri de iyiydi. Temizliği de orta dereceydi. Konumu da güzeldi.
Personel güler yüzlü ve...
Personel güler yüzlü ve yardımseverdi. Akşam yemeği çok çeşitliydi, kahvaltısı da güzeldi. Oda oldukça temizdi. Biz iki gece konakladık fakat kuşadası'na tekrar gelirsem tercih edeceğim bir otel olur. Biz memnun kaldık, öneririz.
Fiyatın göre tavsiye ederim. Ben ...
Fiyatın göre tavsiye ederim. Ben oraya 15 yıl öncede gittim iyi bir otel. 8 çeşit yemek yok deniz yok beklentiye göre diyebilirim. Konumu iyi şehire yakın havuzu çok büyük güzel. Asansör olmaması iyi değil. Personeller iyiydi.
Bize verilen oda çok rutubet...
Bize verilen oda çok rutubet kokuyordu. Depo olarak kullanılabilecek bir yeri oda yapmışlar. Kalmadan para iadesi istedik. Para iadesinde bir sorun çıkarmadılar. Fakat o akşam kuşadası nda başka bir otel aramak durumunda kaldık.
Tesisin konumu iyi ancak çok...
Tesisin konumu iyi ancak çok eski. Yataklar odalar dolaplar vs. Banyo tuvalet kısmı yenilenmiş ama genele baktığımızda yetersiz. Fiyat performansa göre ortalama bir otel oldu bizim için.
Tesisin konumu güzel sakin bir...
Tesisin konumu güzel sakin bir yer hem keyif aldık hem dinlendik yabancı ağırlıklı otel yemekleri çok güzel merkeze ve kadınlar denizine araçla 5 dk mesafe hizmetlerinden çalışmalarını keyifle izlediğim rahmi ve reyhan kardeşime sonsuz teşekkürler yolunuz açık olsun inşallah tekrar görüşmek üzere.