3506164Ocak 2023
Ocak
2023
Odamax
Çift
Tertemiz sımsıcak bir otel...
Tertemiz sımsıcak bir otel. Sahibi halil bey çalışanları inanılmaz samimi. Odalarda netflix olması çok özel bir olaydı bence. Kahvaltı süperdi herşey sıcak sıcak yapılıp önünüze geliyor. Sessiz sakin bir konumda kafa dinlemek için birebir ve merkezi konumlara 5 dk uzaklıkta.
İnanılmaz temiz ve ilgili bir...
İnanılmaz temiz ve ilgili bir oteldi. Otel sahibi halil bey gerçekten güzel bir tesis kurmuş. Eşsiz bir vadi manzarasına karşı odaları var. Tam karşınızda erciyes dağı manzarası sabah balonlarla birlikte sizi karşılıyor. Kahvaltısı, sıcak suyu, her odada ayrı internet hattı olması, her odada netflix olması çok güzel bir detaydı. Oda sıcaklığı ve sıcak suyu kesintisizdi. Ortahisarda çok sessiz ve sakin bir konumda bulunan otel tüm merkezlere araba ile 5 dakika uzaklıktadır. Kesinlikle keyif alacağınız bir otel.
Güler yüzlü çalışanlar vardı. Kon...
Güler yüzlü çalışanlar vardı. Konum olarak güzeldi. Gayet temizdi. Konsepte olmamasına rağmen bize akşam yemeği ısmarladılar.
5-7 ekim tarihinde konakladık...
5-7 ekim tarihinde konakladık ilk akşam resmen donduk kaloriferler yanmıyordu 4 yaşında kızımız olduğu için saat 3 gibi yakabilirmisiniz dedik tamam hemen dediler yemek yedik otele döndük 19:30 da geldiğimiz de yanmamıştı eşim söyledi öyle yaktılar odanın ısınması çok geç oldu yorganın altından çıkamadık düşünün ertesi gün yaktılar sabah yine kapattılar şuan ailecek burnumuz akıyor otel çok saçma sapan yerde yamaçta vadi manzaralı şömineli oda da kaldık şömineyi yakalım dedik bacada sorun varmış yakmadılar. Oda özelliğine göre para alıyorsun ama karşılığı yok. . Manzara güzel değil küçük bir otel avlusu ve kahvaltı yeri küçük boğulduk resmen. . Oteli yorumlara göre seçmiştik,hiç memnun kalmadan ayrıldık tavsiye etmiyorum.
Otel bir aile işletmesiydi...
Otel bir aile işletmesiydi. Giriş yaptığımız andan çıkış yaptığımız ana kadar mükemmel ağırlandık. Odalar müthiş temizdi. (jakuzi için köpük bile düşünülmüş o kadar diyeyim. ) sabah uyandığımızda mükemmel bir kahvaltı bizi bekliyordu. Açık büfe dilediğiniz ne varsa mevcut. (sıcacık ekmek detayına kadar düşünülmüş. ) kapadokya'ya gittiğimde başka otel arayacağımı düşünmüyorum. Hizmet, kalite ve konum mükemmeldi. Çalışanların müthiş güleryüzü de ekstrası….
Otele girdiğimizde çok sıcak...
Otele girdiğimizde çok sıcak karşılandık. Sanki bir arkadaşınızın evine gitmişsiniz gibi rahat ettik. Kahvaltısı harikaydı. Çalışanlar çok güler yüzlü ve sıcak insanlar. Otel ve odası muhteşem, çok büyük, ve tertemiz. Bir masalın içindeymişsiniz gibi hissediyorsunuz. Çay ve kahve sınırsız içebilirsiniz. Ayrıca odanızda da kattle, çay ve kahve var. Bir daha geldiğimiz de başka otel aramayız kesinlikle burada kalacağız. Ayrıca ikramları için, güler yüzleri ve sıcacık ortam için çok teşekkür ederiz.