A_ASHRAFMart 2022
Mart
2022
Web
Aile
İnternetden ağustos 2022 için...
İnternetden ağustos 2022 için rezervasyon yapmışdım. Yurt dışı olduğu için kart üzerinden ödeme yapamadım. Mart 2022de türkiye de olduğumda bizzat gidip paraya nakit ödedim. O dönem civarda otel fiyatları 200-250 tl olduğu halde benden 1 oda için 500 tl aldı işletmeci. Yazın tekrar geleceyimizi düşünüp tamam dedim. Gittiğimde konum olarak da hiç beğenmedim. Şehirden çok uzak. Yakında him bir şey yok. Zaten hava soğuk, kaloriferler bozuk çalışmıyor, sıcak su yok, internet yok. Paramızda ziyan oldu, sağlığımızda. Ağustos da sınırlar kapandığı için gidemedim. iade istediğimde her defasında oyaladı, sonra mesajlara bile cevap vermedi. Sakın kimse bu otele önceden para vermesin, gidemezseniz paranızı alamazsınız. Çevrede çok daha iyi oteller var. iyice araşdırın.
Bu yorum
üyesi tarafından bırakılmıştır.