Otel alaçatı'nın merkezinde...
Otel alaçatı'nın merkezinde gayet iyi bir konumda. Müzik gürültüsünden şikayet etmeyecekseniz konum olarak çok iyi. Ev sahibi hanım, iyi niyetli ve hoş sohbet bir hanım. Otel temiz. Fakat odalarda bile unutulmuş deterjan kutuları, etrafa kuruması için serilmiş yıkanmış havlular eski bir rum evinden dönüştürülmüş oteli çok dağınık bir hale sokuyor. Arka taraftaki bahçe verimli kullanılmayarak depo haine getirilmiş ve görüntü kirliliğine sebep oluyor. Biz sabah 8 gibi erken kalkıp günü değerlendirmek istedik. Fakat kahvaltı otel sahibinin uyanıp, markete gidip alışveriş yapılmasından sonra hazırlanmaya başlandı ve ne yazık ki 2 saat beklememize değecek bir kahvaltı yapamadık. Yumurta tavasında kızartılmış ekmek, üstüne sürmek için margarin! , salatalıksız, bibersiz, yeşiliksiz, siyah zeytinsiz bir alaçatı kahvaltısı yaptık. 2 gün için rezerzasyon yaptırmıştık. ilk gün otelden çıkış yaptık. Otelin bir konsepti yok. Verilen hizmete göre çok pahalı bir otel. Umarım düzeltir.
Bu yorum
üyesi tarafından bırakılmıştır.