Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
3238145Kasım 2021
Arkadaş
Kasım
2021
Odamax
Arkadaş
Sezon olmamasına rağmen her...
Sezon olmamasına rağmen her şeyin kusursuz ve eksiksiz olduğu bir hizmet aldık, oyle pozitif, oyle huzurluydu ki herkes. Çok memnun kaldık, tekrarı da mutlaka olacak.
Misafir gibi davranmıyorlardı...
Misafir gibi davranmıyorlardı. Cila yapılmış merdivenler oturayım foto çekileyim dedi. Ciladan dolayı ıslaktı. İlk girdiğim anda bell boy bile yoktu. Yardımcı olan otel sahibiymiş. Rica ettim valimizi taşıdı. Otelle alakalı olumlu görüşüm olmadı.
FİYAT / PERFORMANS:
Kötü
5,3
Tavsiye etmiyor
Yumurta istememe rağmen çıkışta akıllarına gelmiş. Gitmeden önce odamıza türk kahvesi alalım dedim ücret alındı. Lezzetli değildi.
Oda girdiğim an isteğim üzerine sprey sıkıldı. Oda konforluydu. Odamın balkonlu olan suit olması gerekiyordu. Kaldığım oda deluxe değildi. Standart odaydı.
YÜZME
HİZMET
Üç kere söylememize rağmen hala yavaş yavaş hareket edildi. Önemsenmedim.
Tesis konum olarak hem alaçatı...
Tesis konum olarak hem alaçatı merkezin gürültüsünden uzak, hem de yürüme mesafesinde. Kahvaltı, temizlik ve personelin ilgisinden çok memnun kaldık. En sevdiğimiz şey ise otelin bahçesi, aydınlığı ve ambiyansı oldu. Havuzlu villanız varmış gibi hissediyorsunuz. Huzurlu ve sakin vakit geçirmek ve kaliteli hizmet almak için ideal bir otel.
Hersey cok guzeldi cok memnun...
Hersey cok guzeldi cok memnun kaldim. Odalar genis ve ferah, gayet temiz. Otelin havuz basi ve bahcesi cok estetik dekore edilmis, cok keyifliydi. Calisanlar cok yardimci oluyorlar ve guleryuzluler. Kesinlikle tavsiye edebilecegim bir otel.
Öncelikle ets ailesine...
Öncelikle ets ailesine rezervasyon. İşlemleri sırasında göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim. Otele gelince personeller arasında uçurum denecek kadar ilgi farkı vardı. Gece resepsiyon hizmeti veren arkadaşımız ve restaurant kısmındaki genç arkadaşımızın ilgisi, çözüm odaklı oluşu, caliskanliklari,müşteri memnuniyeti için çaba sarf edişi oldukça mutluluk vericiydi. Bunun dışında sabah kahvaltısında organizasyon eksikliği fazlasıyla yüksekti. Türk örf adet ve geleneklerimiz dendiğinde " misafirperverlik" ilk akla gelen şeydir. Otelinizde bu duyguyu pek yaşayamadım. Oturma düzenini dahi oturtamamis ,misafir kapasitesine göre masalarını ayarlayamamis bir personel düşünün. . . Malum izmir sıcak bir şehir, masaların gölgelendirilme sorununu umarım bir an evvel çözerler. Gölgede yalnızca 8 kişilik masaları bulunmaktadır. Kahvaltımı bu bölgede yemek istemem en doğal hakkım, aldığım cevap ise 2 kişisiniz sizi buraya alamam. Bizden 10 dk sonra gelen yine '2 kişilik' müşterilerini sorunsuz bir şekilde o kısımda ağırladılar. Sorum şu : neden maalesef düğünü pandemi sürecine denk gelen çiftlerden biriyiz. Balayı tatilimizi gerceklestiremedik. Kendimizce 2 gün zar zor ayarlayabildigimiz 'sorunlardan uzaklaşma' tatilimizde keşke amacımıza ulaşsaydık.
Tesisin sadece konum özelliğini ...
Tesisin sadece konum özelliğini beğenip kahvaltı ve yemek yönünden eksik olduğunu belirtmeliyim o yüzden etrafıma tavsiye edebileceğim otel değil.
Dinlenme konusunda ve...
Dinlenme konusunda ve kahvaltıda harikalar yaratan bir otel kendimi evimde gibi rahat hissettiğim ve huzur bulduğum bir otel başta funda hanım ve mehmet bey olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ederim. . Harikasınız.