Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
TVA9Ağustos 2021
Aile
TVA9
Ağustos
2021
Web
Aile
Otelin genel görünümü ve...
Otelin genel görünümü ve sorumlusu levent bey iyiydi, konaklarken önemli bir sorun yaşamadık. Fakat otelden ayrılırken herseyi tertemiz bıraktigimiz halde kalici iz bırakmayan sac boyasi bulaşmış havlumuzu paketleyip verdiler ve ücretini talep ettiler buna çok şaşırdık bu nedenle bir daha gitmeyi düşünmüyoruz bu kötü yönetim anlayışı ile karşılaştığımız için üzgünüz.
Otel eski ve temiz...
Otel eski ve temiz görünmüyordu. Temizlik eksikliğini hemen girişte hissediyorsunuz. Çalışanlar yardımseverdi ancak otelin şartlarını hiç beğenmedim, fiyatı da esassız olarak çok abartmışlar.
Rezil bir otel. Çok kötü bir...
Rezil bir otel. Çok kötü bir ortam. Fotoğraflarına aldanmayın. Alakası bile yok. Otelin ilk açıldığı hali sanırım o fotoğraflar otelin dışında ne oturma alanı var ne cibindirik var. Çalışanlar selam bile vermiyor. Tüm otel kirli ve özensiz. Havuzun suyu sapsarıydı. Sauna, kapalı havuz gibi şeyler de var otelde. Ama basık bir bodrum katında terk edilmiş gibi bir yer. Kapalı havuzda sinekler yüzüyordu çok kirliydi. Odamızdaki yatak kırıktı söylediğimizde gelip kaldırıp gittiler anında geri çöktü. Odadaki fazladan yatakla kendimiz değiştirmek zorunda kaldık. Odalar geniş ama çok eski. Televizyonda 3 kanal var ve izlenemeyecek kadar kötü görüntü kalitesi. Otelde hiç bir hizmet yok. Korkunç kötü. Fiyatları da diger butik otellere göre pahalı hiç hak etmiyorlar. Asla gitmeyin tavsiye etmiyorum. Keşke 0 verebilsem.
Odalar bakımsız. Hijyen sıfır...
Odalar bakımsız. hijyen sıfır. acente den gördüğümüz fotolarla alakasız bir otel acente den otelimizi değiştirmesini rica ettik maalesef değismedi ve o pislik içinde tatil geçirmek zorunda kaldık.
Bakımsız, pis , çalışanlar...
Bakımsız, pis , çalışanlar hayatlarından bezmiş. Gittiğim en kötü otel diyebilirim. Çift kişilik yatakta sadece çarşaf vardı. Yastık kılıfı ve pike yoktu. İstedik sadece yastık kılıfı geldi. Pikeyi bir daha söylemedim bile. 2 gece kaldık. İlk akşam havlular kurutmada diye hiç banyo havlusu, yüz havlusu, ayak havlusu vermediler. Banyo pisti. Lavabo akıtıyordu yer göl olmuştu. Tabi ki usta gelmedi. Sezon sonu diye bitse de gitsek kafasındaydı herkes. Yatağın altına bir şey kaçtı almak için eğilmez olsaydık. En son ne zaman temizlenmiş allah bilir. Umarım seneye aynı şekilde olmaz. Yeri güzel ama hizmet temizlik sıfır.
üyesi tarafından bırakılmıştır.
üyesi tarafından bırakılmıştır.